Így olvadt meg az extrém forróságtól az aszfalt Indiában!

2017. június 7., szerda




Nem minden nap éri ennyire durva látvány az embert!

Megdöbbentő látvány fogadt az indiaiak egy részét, ugyanis egy városban az egyik utcában olyannyira felmelegedett az aszfalt, hogy megolvadt, és bizarr, nonfiguratív alakzatokká keveredett szét az arra felfestett zebra.

A Dalí műveihez hasonló freskó a globális felmelegedés műve sokak szerint, ugyanis a területen közel 45 Celsius fokot mértek a legmelegebb órákban.

Ilyen, és ehhez hasonló látvánnyal igen gyakran találkozni mostanában, nem csak Indiában, hanem szeret a világ nagyvárosaiban is.

A helyiek elmondása szerint ennél is melegebb lehet az elkövetkező években, és ez egyre csak rosszabb lesz.

Rengetegen haltak meg az elmúlt években az óriási hőhullámokban, melyek szintén egyre erősebben, és egyre hosszabb ideig jelentkeznek, embert és állatot nem kímélve.

Azonban a jelek szerint az élettelen dolgokra is komoly hatással vannak, ami baleseteket is előidézhet a jövőben. Kínában és Amerikában már sínek szétolvadását is tapasztalták az elmúlt években, ami szintén egy igen aggasztó folyamat kezdete lehet.

Egyes a jövőre mutató indiai elemzések szerint nem kizárható az sem, hogy 2100-ra egyes nagyvárosokban akár 115 fok is lehet a levegő megrekedése miatt kialakuló hőszigetek miatt.

OSZD MEG másokkal is!

globális felmelegedés érdekes hihetetlen érdekesség bizarr globális klímváltozás


Megtekintések száma: 143517





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet