Ijesztő csoda? Újra vért sírt egy Szűz Mária szobor az egyik templomban!

2016. november 20., vasárnap




A Mirror számolt be az egyszerre elképesztő és ijesztő jelenségről. A Szűz Mária szobor arcán lecsurgó vér lassan megszáradt, és horrorisztikus képként festette meg a szobrot. A hívők szerint csoda történt.

A természetfeletti jelenségek gyakran mutatkoznak olyan alakban, hogy azt csakis a hívők értsék. Néha azonban Isten képes megmutatkozni olyan formában is, hogy az mindenki számára nyilvánvaló legyen.

Így történhetett nemrég egy Szűz Mária szobor esetében, ahol a szobor fogta, és egyik napról a másikra elkezdett vért könnyezni.

A jelenségre a templomba rendszeresen járó tagok figyeltek fel először, majd értesítették a papot, és a templom fenntartóját, akik szintén ledöbbentek a jelenségek, és csodának minősítették.

Arról nincsenek konkrét források, hogy ez az eset pontosan hol történt, de a Mirrornak annyit sikerült kideríteni a, hogy valahol Dél-Amerikában esett meg.

A fotókon jól látható, ahogy a rengeteg mennyiségű lecsorgó vér rászáradt a Szűz Mária arcára, horrorisztikus jelenetként megfestve az egészet. Egyes vadabb elképzelések szerint ez Isten egy jele, hogy a jövőben egy igazi zombi apokalipszis fog kitörni és rászabadulni az emberiségre.

Ezt néhány ember abból gondolja, hogy a szobor most pont úgy néz ki, mint egy emberhúson és emberi véren élő élőhalott.

Mások viszont felháborítónak tartják a gondolatmenetet, és valójában egy Isteni csodának gondolják a jelenséget, Krisztus üzenetének.

A helyi kórházban aztán megállapították, valóban emberi vérből vannak a titokzatos könnycseppek. Az ilyen jelenségekre a mai napig nincs magyarázat.

Nem ez volt az egyelten hasonló eset mostanában. Egy Bolíviában található templomban kezdett el vért könnyezni az egyik Szűz Mária szobor.

Korábban pedig egy életnagyságú Krisztus szobor nyitotta ki a szemeit a hívők előtt, mindezt mér egy szemtanú is felvette videóra. Hogy csodáról beszélünk, vagy valami különös, természetfeletti jelenségről, esetleg szemfényvesztésről, azt nem tudni.

Mindenkinek saját maga kell eldöntenie, hogy miben hisz…

paranormál megmagyarázhatatlan vallás jézus isten


Megtekintések száma: 129367





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet