Ijesztő! Egy medve üldözte a gyanútlan síelőt!

2016. április 17., vasárnap




Hihetetlenül bizarr eset történ a napokban a Japánban található Hakubában. Egy gyanútlan síelőnek az élete csak másodperceken - és métereken - múlt, ugyanis egy medve üldözte végig síelés közben. Mindezt úgy, hogy a síelő kamerája is rögzítette. Az egészben azonban az a legriasztóbb, hogy az állat elvileg ott sem lehetett volna, mert Japánban nem ismernek ilyen barnamedve fajt...

Kelly Murphy másodperceknek és a nagy szerencsének köszönheti az életét. Ha ugyanis lassabban síel, akkor elképzelhető, hogy annak a medvének az áldozata lenne most, ami üldözte, közvetlenül mögötte loholva.

A nő nem is volt annak tudatában, hogy mekkora mázlija volt, és csak a felvételt utólag megnézve döbbent rá, hogy majdnem meghalt.

medve-uldoz-egy-sielot

Ez azonban nem minden, hiszen az ügy kapcsán kiderült, nem minden az, aminek látszik. A Youtube-ra felkerült felvétel ugyanis hódítani kezdett a világhálón, és többen megjegyezték, hogy van valami szokatlan a medvével.

Itt még bizarrabb fordulatot vett a történet, ugyanis kiderült, hogy Japánban nem is ismernek ilyen barnamedve fajt sehol az egész japán kontinensen.

Vannak, akik szerint az egész videó egy átverés csupán, míg mások szerint a felvétel minden tekintetben hiteles. A medve kérdése azonban nagyon furcsa. Senki sem tudott magyarázatot adni arra, hogy egy ilyen fajú barna medve hogy kerülhetett oda.

Így adódik a zavarba ejtő kérdés: mi üldözte valójában a síelőt...

érdekes hihetetlen érdekesség ijesztő hátborzongató


Megtekintések száma: 26879





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet