Ijesztő: felemelte a fejét a Krisztus szobor

2016. december 18., vasárnap




A nagyon bizarrnak ható felvételen jól látható, amint a Krisztus szobor feje hátrabukik, mintha felemelné a fejét egy másodpercre.

Időnként beszámol a sajtó különös jelenségekről, melyeket mások – főleg a mélyen vallásos emberek – Isteni csodának gondolnak.

Talán emlékszünk még az ideig legtitokzatosabb, egyben legfélelmetesebb ilyen isteni csodát ábrázoló felvételre, ahol a Krisztus szobor kinyitja a szemeit.

Az akkori hátborzongató felvételt azóta többen megvizsgálták, és nem találtak rajta arra utaló jeleket, hogy utólag hozzányúltak volna valamilyen videószerkesztő programmal, vagyis maga a felvétel biztosan eredeti.

Az optikai illúzió lehetősége persze továbbra is fennáll. Lehetséges, hogy csak a fény és az árnyék sajátos játékának áldozatául estek a hívek?

De mi van azzal az esettel, amit még 2014-ben vett fel egy férfi, azonban csak most került komolyabban a média középpontjába?

Egy szabadban tartott katolikus szertartás keretében a keresztet cipelő Krisztus alakját veszi folyamatosan a kamera, mire egy pillanatra a szobor felemeli a fejét.

„Hátborzongató pillanat, olyan, mintha egy pillanatra életre kelt volna” – írja az egyik kommentelő a videó és az eset kapcsán.

Az észak-kelet Mexikóban található Santilloban vették fel a videót, és annyi bizonyos még, hogy először a Youtube videómegosztó portálra került fel 2014-ben

Természetesen a jelenséget sokan istennek az üzeneteként értelmezik, és biztosak abban, hogy a szobor nem véletlenül mozdult meg. Bár a videón úgy tűnik, hogy nincs szélcsend, és enyhe légáramlatok vannak jelen, nem ezek emelik fej a Krisztust ábrázoló szobor fejét.

A szkeptikusabb meglátásúak szerint csak arról van szó, hogy a szobor feje egy picit hátrabiccent, ezért tűnik úgy, mintha felnézett volna.

paranormál vallás jézus bizarr isten ijesztő


Megtekintések száma: 46737





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet