Ijesztő felvétel mutatja be, hogyan rabolják el az idegenek a teheneket!

2017. május 7., vasárnap




Megmagyarázhatatlan dolog zajlik le a szemünk láttára azon a felvételen, mely egy tehén emelkedik a magasba, majd tűnik el a semmiben. Így rabolnak el embereket és állatokat is az idegenek?

A földönkívüli, azaz idegen elrablások még ma is ángy misztériumnak számítanak, mivel gyakorlatilag alig van fellelhető bizonyíték az alanyok testében utólag megtalált implantátumokon kívül.

Videós felvétel szinte egyáltalán nem volt eddig olyan, ami hitelesnek volt mondható.

Az 1960-as évek kezdete óta hátborzongató állatcsonkítások borzolták a gazdák idegeit a világ számos pontján, és ezek a jelenségek csak rendre szaporodtak a kétezres éveket követően.

Az állatcsonkítások bár ma sem maradtak abba, de egyre inkább a háttérbe szorulnak, és sokkal inkább kezdtek el az idegenek embereket elrabolni.

Az állatok korábban mindig úgy tűntek el, hogy teljesen nyomuk veszett. Sokszor csak napokkal később kerültek elő egy olyan helyen, amit korábban felkutattak, tehát érthetetlen, hogyan kerültek oda.

Az állatok egyes részeit szinte sebészeti pontossággal távolították el, kivéreztették őket, majd otthagyták a tetemeket. Gyakran lézeres égetés nyomait viselték magukon, más esetekben pedig egyetlen csepp vért sem találtak a tetemek körül.

Rengeteg teória van arra vonatkozóan, hogy miért van szükségük az idegeneknek állatokra. De az még jobban foglalkoztatta az embereket, hogy milyen is átélni, vagy látni egy ilyen állat elrablását.

Egy felvétel került elő néhány éve, melyen tisztán és kivehetően látszik, amint egy hatalmas tehén a többi közül hirtelen a levegőbe emelkedik, majd egy fénylő korongban eltűnik.

Később fényképes bizonyíték is feltűntek egy másik eset kapcsán, melyek azt sugallták szintén, hogy idegenek által elkövetett állati csonkítást és elrablást láthatunk a közzétett fotókon.

A felvételek eredetisége persze megkérdőjelezhető. Főként az, hogy miért kötnek a tehén lábaira kábeleket, amikor fel is tudnák emelni az antigravitációs vonósugárral, mint ahogyan a videón is láthatjuk.

Legalábbis a fényképe eredete, és hitelessége igen kérdéses. Azonban egyes ufó kutatók szerint a fényképen talán nem is kötelek láthatóak, hanem lézernyalábok, melyek több pontból vetülnek rá az állatra, így lebegtetve azt a levegőben.

A videón látottakat ellenben többen alátámasztották, és azok, akiket idegenek raboltak el, mindenki hasonlóképpen írta le az elrablása folyamatát...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 48459





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet