Ijesztő: szellemalak tűnt fel a sötét erdei úton?

2017. június 24., szombat




Szerinted egy túlvilági alak? Vagy van rá más logikus magyarázat?

Vajon léteznek szellemek? Túlvilági lények, emberalakok, olyan lelkek, melyek képe átsejlik egy másik világból, és megjelennek a mi valóságunkban?

Nagyon sokan már régóta sejtik, hogy létezhet egy másik dimenzió: maga a túlvilág, ahova minden emberi lélek kerül.

Ezt rendre bizonyítják a különféle, világszerte érzékelhető szellemekkel kapcsolatos észlelések, jelenségek. Arról nem beszélve, hogy számtalan fotó, és videó is születik minden hónapban ezekről.

Globális jelenségről van szó tehát, éppen ezért nehéz rámondani azt, hogy csak átverésről, vagy hamisítványokról, hamis szóbeszédekről lenne szó.

A világtörténelem legnagyobb szellemekkel kapcsolatos ügyeiben is minden hitelt érdemlően vannak olyan aspektusok, melyeket a mai napig nem lehet logikusan megmagyarázni...

Az a nagy kérdés tehát, hogy hiszünk-e a szellemvilágban. Hogy a szellemek valós jelenségek, és odaát, a halál után vár ránk valami?

Az alábbi videó ennek lehet a bizonyítéka. Egy sötét, erdei úton vették fel az éjszaka kellős közepén. A riadt szemtanú a hangok után ment, mert sikolyokat hallott az erdőben.

Nem egyszer, hanem többször is. Mivel arra gondolt, talán valaki bajban van, egy zseblámpával az oldalán elindult a sötétségbe. De nagyon rosszul tette...

Ugyanis ahogyan az erdei úton botorkált, egy fehér alak jelent meg előtte. Először csak egy pacának tűnt, majd mikor odavilágított a zseblámpával, azonnal meglátta a félig áttetsző, üvegszerű testet. A sikolyoka szellemalak felől érkeztek...

Szerinted valós jelenségről van szó, vagy valami megtéveszthette? A szkeptikusok hamisítványról beszélnek, míg a paranormális kutatók szerint valós jelenség állhat a háttérben.

Egy biztos: az erdőről azt beszélték már korábban is, hogy egy lány akasztotta fel magát az egyik fára, és ott lehelte ki az életét...

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál szellem szellemek túlvilág bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 285030





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet