Ijesztő véletlen? Ugyanott halt meg, ahol 19 évvel ezelőtt a szülei is!

2016. szeptember 28., szerda




A család számára elátkozott az út, ugyanis mindenki ott vesztette életét. Először a szülők, majd nemrég gyermekük is pont azon az úton és útszakaszon lelte halálát, ahol 19 évvel ezelőtt családja.

Azt mondják, nincsenek véletlen. Ha tehát semmi sem véletlen, akkor a sorsnak van valamilyen bizarr iróniája, fekete humora.

Ezt bizonyítja annak a családnak az esete is, akik számára az A59-es út úgy tűnik, el volt átkozva.

Egy bizarr baleset következtében 1997-ben egy anya és egy apa halt meg itt autóbalesetben, 19 évvel később pedig szinte pontosan ugyanazon a helyen a legidősebb fiuk is életét vesztette egy autóbalesetben.

Bizarr véletlen, vagy átok?

Sokak szerint túl bizarr véletlen ez ahhoz, hogy egyáltalán véletlennek lehessen hívni. Sokkal inkább valamiféle sors, vagy beteljesítő jóslat lehetett, de azok, akik ismerték a családot, azt beszélik, hogy az útszakasz azon része el volt átkozva a család számára.

Az első karambol, 19 évvel ezelőtt borzalmas volt. A most meghalt férfi, Dean Dewhurst két öccsével utazott a szüleivel. Mindketten a hátsó ülésen ültek, amikor váratlanul frontálisan karamboloztak egy másik járművel.

A gyerekek csodával határos módon túlélték, és szinte alig szenvedtek komolyabb sérüléseket. Ellenben szüleik, akik a helyszínen szörnyet haltak.

A fiúk nagyon nehezen heverték ki szüleik halálát, és ezzel a borzasztó tudattal kellett együtt élniük.

Dean, az egyik fiú számára ez az útszakasz sokkal többet jelentett, mint bárki másnak. Egy nagyon bizarr véletlen folytán aztán 19 évvel később pontosan azon a szakaszon autóbalesetezett, ahol szülei is meghaltak.

A férfi nem élte túl a szerencsétlenséget, ugyanis felsőteste olyan mértékben összeroncsolódott a balesetben, hogy azonnal meghalt. A férfi ismerősei nem bírják feldolgozni a tragédiát.

Önbeteljesítés?

Hogy pontosan mi történt azon az útszakaszon, az mai napig rejtély. merthogy nem lehet, hogy hétköznapi egyszerű baleset legyen, ugyanis ilyen véletlenek nincsenek.

Sokak szerint a család számára az út ezen szakasza valami oknál fogva elátkozott volt, ezért haltak meg a szülők, és végül gyerekük is.

Mások viszont azt gondolják, hogy egy önbeteljesítő jóslat miatt történhetett meg az egész. Bár Deant vidám, jószívű embernek ismerték, aki sokat mosolygott, lehet, hogy tudat alatt sokat gondolt szüleire és az ő halálukra, amikor időnként elkocsikázott az ominózus útszakaszon.

Egy ilyen jóslat, közvetlenül vagy közvetve valóra váltja önmagát a hatásain keresztül. Számtalan példát találunk ilyen jóslatokra akár az ókori görög és indiai irodalomban is. 

paranormál ezotéria spirituális ezoterika spiritualitás önbeteljesítés


Megtekintések száma: 152371





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet