Illinois államban 5 egymás mellett lebegő fénygömböt láttak

2017. január 18., szerda




A titokzatos halmaz a sötét égbolton volt megfigyelhető, majd hirtelen eltűnt.

Olyan idegen objektumot láttak az égen, mely 5 darab kisebb fénygömbből állt, és egy irányba haladt. Ezek az objektumok láthatóan nem voltak ember készítette objektumok.

Nem hasonlítottak egyetlen repülőszerkezetre sem, és szinte teljes fényárban úsztak. Ezt sok helyi észlelte Illinois állam ege felett, az éjszakában.

Kép is készült a jelenségről, melyen jól látható, hogy messziről ez az öt objektum egyetlen fénylő masszává olvadt össze.

Ha azonban kinagyítjuk a képet, már remekül látszik, hogy ez több különálló azonosítatlan jármű flotta alakzata.

A jelenséget nem most észlelték, hanem mg 2016. december 18-án, este 5 óra 30 perckor.

Egészen biztos, hogy nem valamiféle optikai illúzió, vagy légköri jelenség volt, mert több, egymástól független szemtanú számolt be róla, hogy ez a valami mozgott, és viszonylag gyorsan pozíciót váltott, majd váratlanul nyoma veszett.

"Egyszerre volt ijesztő és izgalmas. Tudtuk, hogy ez a valami nem egy egyszerű repülő, vagy egy légiflotta. Viszonylag gyorsan mozgott az égbolton, majd el is tűnt." - vallotta egy szemtanú az események kapcsán

Az idegenekről sokan azt tartják, hogy nem véletlen rendeződnek flottákba időnként. Ilyenkor megfigyelési műveletet hajtanak végre, és pásztázzák a környéket.

A kérdés már tényleg csak az, hogy mit láthatott aznap este több tucat szemtanú az állam feletti sötét égbolton?

Ha mégis természetes jelenségről lenne szó, akkor egyelőre nem ismeretes annak eredete, vagy mivolta.

Egy biztos: nem az űrben a nap fénye által megvilágított műhold, és nem is az űrállomás látható a képen, hanem valami olyan, ami a Föld légkörében, a repülési magasságban közlekedett.

Idegeneket, vagy valami mást?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 68086





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet