Ilyen lenne a világvége Magyarországon – VIDEÓ

2017. február 3., péntek




Látványos amatőr számítógépes animáció mutatja be, milyen lenne, a világvége kis hazánkban.

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne átélni a filmekből ismert klasszikus világvégét Magyarországon? Ebben a videóban ezt most végre átélheted.

Ha valaha egy hasonló is megtörténne, azonnal kitörne a tömegpánik, és az emberek egymást taposva menekülnének ki tudja hová.

A videóban láthatod, ahogyan egy meteorit csapja szét a parlamentet, vagy hidakat dönt romba a kataklizma. A város látképe pedig óriási füstködbe, és pusztításba burkolózik.

A videó persze nem profi, de ahhoz képest, hogy amatőr próbálkozás, nagyon is rendben van. Egy biztos: remek ízelítőt ad abból, hogy milyen lenne, ha a katasztrófafilmekben nem New Yorkot érnék a csapások, hanem Budapestet.

Ehhez hasonlótól egyelőre nem kell tartanunk, bár egy aszteroida becsapódásának a valószínűsége mindig ott lebeg esélykén t, főleg mióta 2013-ban kis híján tragédiát okozhatott volna egy váratlanul a légkörbe belépő hatalmas űrszikla, Cseljabisznk felett.

Évről-évre rengeteg világvége jóslat születik, a legutóbbi komolyabb világvége hullám 2012 előtt futott végig a világon, ám akkor végül 2012. december 21-én elmaradt ez a kozmikus kataklizma, melyet állítólag a maja naptár előre megjósolt azzal, hogy egyszerűen véget ért azon a dátumon.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

érdekes video érdekesség világvége globális kataklizma


Megtekintések száma: 49849





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet