Íme, egy akadémikus őszinte és kendőzetlen véleménye a bevándorlásról!

2018. március 8., csütörtök




Maróth Miklósnak, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnökének meglepően nyílt eszmefuttatása volt az európai migrációval kapcsolatosan egy konferencián!

Egymás kölcsönön tiszteletben tartása lenne az elvárás. 

Ez azonban a valóságban egy csöppet sem érvényesül.

Elvárnánk, hogyha már ide érkeznek messziről, akkor betartsák az itteni törvényeket, de ez nincs így - kezdi Maróth Miklós, aki őszintén beszélt arról, hogy mit is gondol a bevándorlásról, és annak az európai társadalmakra gyakorolt hatásáról.

Keleten nem mindenhol vannak olyan nyugatias törvények és kultúra, mint amilyen itt van.

Ez a kulturális ellentét meg van még fejelve egy ideológiai ellentéttel is, ugyanis a muszlimok szerint isten adhat csak törvényeket, és nem léteznek emberi törvények.

Már pusztán emiatt is teljesne elétrően viselkednek az emberek: ez pedig beláthatatlan ellentétekhez vezet már most is.

Eleve megvetik a törvényeinket.

És így akarnak itt élni, inni a vizeinkből, enni az ételeinkből, ellopni a megtermelt javainkat, miközben zaklatják a feleségeinket.

Maróth Miklós remekül rátapint a lényegre: ha valakinek nem tetszenek az itetni törvényeink, hnogy sertéshúst eszünk, és hogy a nőket egynejogúnak tartjuk, akkor haza is lehet menni.

Ez ugyanis nem az a hely, nem az akultúra és nem az az ország.

Itt ÍGY élünk, és senki és semmi miatt nem fogunk megváltozni, pláne nem azért, mert valakik csadorban idejönnek, és megpróbálják egész Európát kisajátítani...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 98343





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet