Íme ez vár rád 2020-ban a kínai horoszkóp szerint: a patkány éve lesz!

2020. január 19., vasárnap




A legközelebbi Patkány éve a 2032-es lesz, ezért ezt a mostani kezdetet érdemes alaposan átgondolni, és nem szabad elszalasztani a kínálkozó lehetőségeket.

Az esztendő kiválóan alkalmas a régóta tervezett célok megvalósítására, új dolgok beindítására, akár saját üzleti vállalkozás megalapozására.

Ehhez természetesen szükséges az alapos tervezés, nem elég csupán a szerencsére hagyatkozni.

A kínai horoszkópban jártasak szerint azon a napon, amikor az új év indul, érdemes olyan ételeket fogyasztani, melyek az adott állat számára kedvesek.

A Patkány éve kezdetén ez a hús, a mogyorófélék és a sajt lehetnek.

PATKÁNY

Hajlamos lehetsz néha borúsan látni a világot, de igyekezz ezt az érzést magad mögött hagyni, és próbáld meglátni a jót az életben. Ami a munkát illeti, sok jó lehetőség jön szembe, melyeket érdemes komolyan megfontolnod. Az egészséged kissé ingadozó lehet, ez attól függően változhat, mennyit pihensz, jól étkezel-e, sportolsz-e, mennyi stressz ér, és figyelsz-e általánosan magadra.

Párban apró örömöktől a meghatározó pillanatokig tarka, gyümölcsöző és eseménydús lesz az év. Még közelebb kerülhettek egymáshoz, az elköteleződéseteket pedig egy komolyabb esemény is megerősítheti.

Egyedülállóként hosszabb csendes időszakokra számíthatsz ugyan, de ez az év változást is hozhat a magánéletedbe egy komoly kapcsolattal. A férfi most jó eséllyel a nagy ő is lehet. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

BIVALY

Aki mer, az nyer! Ez a mondás most neked szól, hiszen ebben a kínai évben akkor leszel sikeres, ha kiállsz magadért, megmutatod, mit tudsz, és magabiztosan helytállsz a feladataidban. Igyekezz a napjaidat megszínesíteni új dolgok kipróbálásával. Ha nem így teszel, sajnos elhatalmasodhat rajtad a megszokás, a rutin érzése, és ez elégedetlenné tehet. Egészségedre most hatékonyabban vigyázz. Az éved egyébként általánosan véve jó és szerelmi szempontból is emlékezetes lehet.

Kapcsolatodban harmónia és béke honol az évben, de kell hozzá, hogy minden helyzetben optimista légy, és nyitottan kommunikálj. Az év második felében több váratlan, ám igen pozitív változás várhat rátok partnereddel.

Szingliként most eljöhet az életedbe a szenvedélyes szerelem. Több lehetőség is ígérkezik a Fém Patkány évében, azonban a döntéseden áll, hogy melyiknek adsz valódi esélyt. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

TIGRIS

A legfőbb tanács, amit érdemes megfogadnod, hogy ne gondold túl a dolgokat. Ne tégy fel felesleges kérdéseket, ne rágd magad túl sokáig egy problémán. Bízz magadban és a döntéseidben.

Az év alapvetően biztató, sok jó lehetőséget vonultat fel. Energiáid tökéletes összhangot mutatnak az év energiáival. Az egészségedet illetően a légzőszerveidre vigyázz különösen.

Ha párkapcsolatban élsz, most egyszerre fejlődik az érzéki és az intellektuális oldal is közöttetek. Tökéletes összhangba kerülhettek testi-lelki értelemben, és jól kommunikáltok vitás helyzetekben is.
Nagy változást nem ígér ez az év, sokkal inkább stabilitást és folyamatos fejlődést tartogat.

Párkeresőként egy rövid, de emlékezetes kalandot hoz az év, emellett pedig minden esélyed megvan a tündérmesére valaki mellett, akivel a megismerkedés örök emlék lesz. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

NYÚL

A következő kínai év pozitívnak ígérkezik, és semmiképpen sem eseménytelennek. Lesznek dolgok, melyek nagymértékben átalakulnak, vagy, amelyeket éppen neked kell átalakítanod, hogy életed kiegyensúlyozott lehessen. Munkahelyeden stabilitás és elismerés várhat. Érdemes jobban odafigyelned az étrendedre, és tartózkodj eleget a friss levegőn.

Kedveseddel a bizalom, szerelem jegyében telik az év, igaz, 2020 végére hajlamos lehetsz elégedetlenkedővé válni.

Ha vannak is jogos észrevételek, tálald ezeket építő jelleggel, a viták semmi jóra nem vezetnek. Maradj reális e téren is, senki sem tökéletes. Ha még keresed a szerelmet, egy időben akár többfelé is kacsintgathatsz, de lassan letisztul majd, ki is a te embered.

Az év közepén több fontos döntést is hozhatsz, ami hosszú távon hat majd a szerelmi életedre. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

SÁRKÁNY

2020-ban sokat erősödsz belülről. Egyensúlyba kerülsz, úgy érzed, magabiztosabb leszel, és ez meglátszik majd, különösen a karrieredben. Igyekezz nem túlvállalni magad, mert az visszaüthet, elaprózhatod magad, ami gátolja az elismerést.

Ami szerelmi életed illeti, párban boldog periódust hozhat 2020, sok nagyon kellemes, érzelmeiteket ápoló és mélyítő, közös időtöltéssel. Noha lehetnek időnként viták, ez természetes minden kapcsolatban. Próbáljátok minél őszintébben kommunikálni a problémákat.

Ha még egyedülálló vagy, előjön flörtölős éned, és talán nincs is kedved elköteleződni. Idővel ez változhat, és épp jókor, mert jön valaki, aki a feje tetejére állítja az életed - jó értelemben. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

KÍGYÓ

Személyiséged sokat fejlődik ebben az évben. Sok új dolgot felfedezel, érdeklődőbbé válsz a világgal szemben, tágul az érdeklődési köröd. Minden újdonság hat a belsődre is, bátrabbá és nyitottabbá tehet, kreativitásra, kíváncsiságra sarkallhat. Az emberek odalesznek kisugárzásodért, pozitív energiáidért.

Ha párban élsz, sok különböző, egymástól eltérő célra számíthatsz. Ez együttműködést igényel a részetekről, azonban fejlesztően hat. Év végén meglepő és egyben új szintre léphet a kapcsolatotok.

Szingliként végre a nagy ő is eljöhet most, ugyanis egy férfit teljesen levesz a lábáról az egyéniséged és kisugárzásod. Kérdés, hogy képes vagy-e hinni saját magadban, vagy azért, hogy megfelelj, csupán egy szerepet játszol majd. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

Olykor-olykor meginog a magadba vetett hited, nem bízol saját képességeidben. Igyekezz úrrá lenni ezen, hiszen önmagad negatív megítélése hátráltat az előbbre jutásban. Pedig lesz kihívás bőven az évben, mellyel meg kell küzdened. Őrizd meg a nyugalmad, bízz magadban!

A párkapcsolatodban forró érzelmek várnak, de olykor összekaphattok apró-cseprő dolgokon. Mindig beszéljétek meg az idegesítő szokásokat, igyekezzetek alkalmazkodni. Óvakodj attól, hogy elkényelmesedj, vagy ne vigyázz kapcsolatodra, mert ez ebben az évben komolyabb problémákat is magával hozhat.

Szingliként az évben inkább vonzhat egy komoly elköteleződés, mint a flörtök. Kilátásba jöhet egy új szerelem, azonban az tőled függ, hogy még a Fém Patkány évében tartós kapcsolat lesz-e belőle. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

KECSKE

Meglepetésekkel teli éved lesz, különösen a karrierben és a társasági életedben. Persze, kihívás is akad bőven, nem egy, nem kettő: fontos, hogy az ilyen helyzetekben fejben jelen légy, és ha bizonytalan vagy, ne kapkodd el a választ, tanulj meg haladékot kérni, hogy átgondold a dolgokat. Igyekezz minél frissebb lenni szellemileg, pihenj mindig eleget, és próbálj a valóban fontos dolgokra koncentrálni.

Párkapcsolatodban a rutin lehet a nagy ellenségetek. Szervezzetek minél több izgalmas programot, próbáljatok ki új dolgokat. Egy romantikus utazás is jó ötlet lehet. A lényeg, hogy szakadjatok ki a megszokásból, mert hosszú távon rombolóan hat számodra, egyre kritikusabbá válhatsz a pároddal. Ez pedig a Fém Patkány évének végére több problémát is magával hozhat.

Szingliként kifizetődőbb lehet a mának élni, mint a múlton rágódni, vagy a jövőn aggódni. Érezd jól magad egyedülállóságod minden előnyével, és elérkezik majd a te időd. A Fém Patkány éve elsöprő szerelmet nem ígér, azonban számtalan kaland ígérkezik, rajtad áll, hogy melyikre mondasz majd igent. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

MAJOM

Csendes és nyugalmas esztendőd lehet általában véve, de semmiképpen sem színtelen. Karrieredben szerencse kísér, siker sikert követhet. Azonban csak akkor számíthatsz tartós előrelépésre, ha higgadt, megfontolt és igazságos maradsz, ugyanúgy, mint kiugró sikereid előtt. Ami az egészségedet illeti, helyezz nagyobb hangsúlyt a mozgásra. Szerelmeddel stabil lehet az évetek, ami az érzelmeket illeti. Módotok lesz alaposabban megismerkedni, elmélyíteni a viszonyt egymás családjával, szeretteivel. Ez a kettőtök kötelékén is erősít. Ha voltak problémáitok, a 2020-as évben egy új kezdetre lesz lehetőségetek. Figyeljetek egymásra, ennek hiánya csúnya banánhéj lehet a kapcsolatotokban.

Ha még keresed a párod, végre eljön a te időd. Régi vágyad a Fém Patkány évében beteljesülhet: valaki az évben lángra lobbanthatja szíved. Ugyan csak flörtnek indulhat a dolog, valahogy mégis úgy rendezi az élet, hogy komolyabb érzelmekre, elköteleződésre is számíthatsz. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

KAKAS

Ne hozz úgy döntéseket, hogy nem gondolsz bele a következményekbe! Akármilyen kecsegtető is az ajánlat, légy kritikus, alaposan gondold át a helyzetet. Az, hogy előrelátó és megfontolt vagy, most meghozza a gyümölcsét, kivédhetsz sok alaptalan kritikát.

Ha párban élsz, számíts rá, hogy az otthonotok kerül középpontba az évben. Ez jelenthez költözést, lakásvásárlást, vagy lakásfelújítást, de összeköltözést is. Próbálj a realitások talaján maradni: ha azt várod, amit a romantikus filmekben vagy a szappanoperákban látsz, eluralkodhat rajtad az elégedetlenség. Ahhoz, hogy elégedett éved legyen e téren, elengedhetetlen lesz a türelem, higgadtság.

Szingliként új szerelem jöhet, de nyitott szemmel kell, hogy járj. Míg az elképzelt, makulátlan herceget várod, elszalaszthatod a nagy szerelmet, akit emiatt nem veszel észre. Ugyan nem első látásra szerelem ígérkezik részedről, azonban ahogy lassan megismered azt a férfit, akit neked tartogatott a sors, elmélyülhet és komolyabb szintet léphet a kapcsolat. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

KUTYA

Életed több területén is szerencse vár. Munkahelyeden extra türelemre lesz szükséged, és arra, hogy a felmerülő nehézségeket kellő higgadtsággal és bölcsességgel kezeld. Ez a hozzáállás azonban meghozhatja a gyümölcsét, előléptetést, pénzügyi jólétet is magával hozhat. Az anyagiak terén is valamilyen módon pozitív változás várható, azonban fontos, hogy okosan tartalékolj, mert kisebb, de váratlan kiadást is tartogathat a Fém Patkány éve a Kutyának.

Párban nem ígérkezik nagy, komolyabb változás. Az esztendő boldogságot hozhat, fenntarthatja az eddigieket, vagy segíthet egyensúlyban maradni. Érzékiség és mély érzelmek ígérkeznek az esztendőre. Minden rendben alakulhat, de folyamatosan dolgozzatok is érte!

Egyedülállóként szerelmi életedben beindulnak a régóta pihenő fogaskerekek. Most akár a szerelem első látásra is szóba jöhet. Az illető olyan nagy érzelmeket válthat ki belőled, mint amilyeneket rég nem tapasztaltál, vagy talán még soha. Az év vége felé még komolyabb irányba léphet a kapcsolatotok. Ezoterikus, szerencsehozó ékszerek »

DISZNÓ

2020-ban kezdesz rendbe jönni magaddal. Ha eddig voltak önbizalom-problémáid, vagy egy s más zavart magadban, akkor végre képessé válsz elfogadni tulajdonságaidat. Ezáltal magabiztosabbá válhatsz, amit a környezeted is észrevesz. Ami a karriered illeti, az esztendő során többször is az utolsó pillanatban gondolhatod meg magad. Ne feledd, ilyenkor a belső hangod szólít, légy megfontolt, nézz a mondatok mögé. Pénzügyi téren abszolút pozitívnak ígérkezik a Fém Patkány éve: fizetésemelés, de okos, jól átgondolt befektetés is állhat a háttérben.

Pároddal az év során sokat jelenthetnek az egymás felé tett, apró gesztusok, meglepetések, vallomások. Töltsetek sok időt kettesben, ünnepeljétek a gyönyörű szerelmeteket.

Szingliként használd ki az adódó lehetőségeket az ismerkedésre. Ha a négy fal között kuksolsz, maximum az online ismerkedésben bízhatsz. Ha viszont kimozdulsz, nem csak sikered lehet, de a Fém Patkány évének végére egy komolyabb kapcsolat is várhat.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria horoszkóp


Megtekintések száma: 454656





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet