Indonéziában látták a nagylábút?

2016. október 22., szombat




Egy felvétel került elő, ahol egy vízesés közelében elsuhant egy hatalmas, emberszabásúra hasonlító alak. A nagylábút sikerült megörökíteni?

Egy olyan felvétel került elő, melyen egy nagy, emberszabásúra hasonlító valami sejlik fel a sűrű növényzetben.


Rejtélyes videó

Mivel senki sem tudja, mi lehet, azonnal beindultak a találgatások, hogy talán a nagylábú látható rajta.

A felvételről csak nagyon keveset tudni. Annyi bizonyos, hogy Indonéziában készült, de az, hogy ki készítette, és mikor, valamint Indonézia melyik részén, az már rejtély.

A videón jól látni, hogy egy nagy, magas, és sötét bundával borított élőlény sétál el a fák mögött. Egy pillanatra még látni is, azonban túlságosan messze van ahhoz, hogy egyértelműen azonosítani lehessen, hogy mi az.

Természetesen lehet akár átverés, vagy csalás is, de az sem kizárt, hogy egy valós, létező lényt láthatunk a felvételen.

nagylábú legendája

A nagylábú létezésére a mai napig nem találtak tudományos bizonyítékot, noha időről-időre feltűnnek ilyen, és ehhez hasonló felvételek, vagy egyéb közvetett bizonyítékok, tanúvallomások.

Bizonyos fizikai bizonyítékok - mint például fészkek) - azt sugallják, hogy a jeti egy ismeretlen főemlős, egy megmaradt emberszabású, esetleg egy medvefajta lehet.

Ausztráliában yowie-nak nevezik, Kanadában gogote-ként ismerik, az ottani amerikai őslakosok által használt elnevezés után pedig sasquatchnak nevezik.

A világ számos táján látták már felbukkanni egyedeit, de mivel eddig nem tudta senki bizonyítani, hogy létezik, a legtöbben csak valamiféle városi legendának tartják.

Az egyetlen ígéretes bizonyíték annak idején egy bizonyos Sir Edmund Hillary által előkerített koponyacsont volt, melyre a Himalájában bukkant. A koponyacsont mellett lábnyomokat is talált, de a csontokról később kiderült, hogy nem a jeti csontjai voltak.

Továbbra is lebeg a kérdés a levegőben: létezik vajon a jeti, vagy csak egy ügyes kitaláció?

paranormál kriptid kriptozoológia nagylábú jeti


Megtekintések száma: 98965





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet