Ismerd meg önmagad - Te mit látsz ezen a képen?

2017. február 4., szombat




Mondd meg, mit látsz először, és megmondjuk, ki vagy.

Bizonyára, mint minden ember, te sem ismered eléggé önmagad. Ezt onnan tudhatod, hogy néha képes vagy még saját magadnak is komoly meglepetéseket okozni.

Ha gyakran lepődsz meg magadon, és néha kicsit kiismerhetetlennek is tartod magad, akkor bizonyosan nem vagy még teljesen tisztában a benned lakozó valódi éneddel.

Ebben a remek kis képes tesztben azonban képet kaphat belső valódról. Csak egy pillantást kell vetned az alábbi képre, és utána azonnal lehunynod a szemed, majd felidézni, hogy mit láttál bele először.

Jól gondold meg, és őszintén válaszolsz, mert sokat elárul ez a teszt rólad, amit talán nem is gondoltál volna belső énedről.

Ha először egy meredek sziklafalat látsz, akkor az azt jelenti, hogy elsősorban az agyad által vagy vezérelve. Realista vagy, józanul gondolkodsz, és megfontolt vagy. Két lábbal állsz a Földön, történjék bármi.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy igazán határozott vagy, és tudod, hogy mit akarsz elérni az életben. Néha kicsit hajlamos vagy túlzásba vinni, és minden napodat képes vagy előre megtervezni, vagy akár az egész életed. Ebben a számításban azonban könnyen áteshetsz a ló túloldalára, de ha figyelsz rá, hogy ne így legyen, akkor ez a gondolkodás előbbre vihet téged.

Ha a kutyát szúrtad ki, mely a meredek sziklafalnál fekszik egy zöld réten, akkor te igazán a mának élő típus vagy, és ezt az életszemléletet teljesen átvette minden porcikád.

Minden napod a pörgésről szól, és arról, hogy megtaláltad a pillanatban a boldogságot. Szerinted az élet attól jó, hogy a jelenre koncentrálsz, és nem a múltban élsz, vagy a jövőnek.

Ha az emberi arc, ami először körvonalazódik a fejedben, akkor valójában nagyon érzelmes, és empatikus emberke vagy, aki szeret másoknak adni, és felvidítani másokat.

Te egy olyan ember vagy, aki a szívével gondolkodik, és szeret jót tenni az embertársaival. Ugyanakkor nem szereted, ha másokat traktálsz a gondjaiddal, ezért kicsit zárkózottabb vagy ilyen tekintetben, mert a gondjaidat mindig szeretnéd magad megoldani, így a benned dóló démonokkal is egymagad küzdesz meg.

Ha tetszett? OSZD MEG másokkal is!

ezotéria test és lélek lélek önismeret önfejlesztés


Megtekintések száma: 198579





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet