Ismeretlen égi hangok világszerte: közeleg a végítélet?

2023. április 8., szombat




Egy közelgő apokalipszist próbálnak előre jelezni, vagy egy eddig megfejtetlen légköri jelenségről van szó?

Különös, megmagyarázhatatlan hangok észlelhetőek világszerte, melyeknek nem tudja senki az okát, és eddig még az elmúlt évek alatt sem sikerült meghatározni a forrásukat.

A NASA és a szakemberek teljesen tanácstalanok. Akadnak ugyan elméletek, de egyik sem magyaráz meg mindent ezekkel a hangokkal kapcsolatosan.

Honnan jönnek? Miért éppen az utóbbi 10 évben hangoztak fel, és miért tűnik úgy, mintha az égbolt lenne a forrásuk?

És a tudósok miért nem találnak soha semmit?

Nemrégiben pont Bristolban lehetett hallani a fémesen hummogó hangot, melynek szintén nem tudták meghatározni a forrását. Pedig rengeteg elmélet született már arra vonatkozóan, hogy mi is lehet ez a hang.

Egyesek szerint a légkör rezgései "válnak ki" hang formájában, mások szerint a tenger mélyéből jön a hang, mivel legnagyobb részt partok közelében lehetett ezeket a hangokat észlelni. Ha így van, egy nagy élőlény is lehetne.

Megint mások szerint a Föld kőzetlemezei vándorolnak, és folyamatosan feszülnek, súrlódnak egymással, ez pedig rezegteti az atmoszféra egyes részecskéit.

A vallási nézet szerint pedig nem mást hallunk, mint a végítélet hangjait, az angyalok és az apokalipszis lovasainak végidőkre utaló harsonáit, a végzet trombitáit.

A Youtube-ra számos videó van feltöltve ezekről a rejtélyes hangokról Ukrajnából, Németországból, Oroszországból, de hallották már Ausztrália partjainál is.

Számos, nagyobb költségvetéssel gazdálkodó kutatócsoport is alakult azóta, hogy megpróbáljanak a rejtély végére járni. A legtöbben egyébként úgy sejtik a szakemberek közül, hogy egy olyan eddig még nem ismert jelenséggel állhatunk szemben, mely átalakíthatja a világszemléletünket.

"Talán egy olyan légköri jelenség, amit soha eddig nem tudtunk megfigyelni, vagy csak elsiklottunk felette. De az is lehet, hogy egy másik világ hangjai, ki tudja. Amíg nem tudunk biztosat, bármi lehetséges" - állítják.

Egyes magyar szakembereknek is megvannak a maguk elképzelései a jelenségről.

Kalmár János, a Magyar Ufó Kutató Szövetség elnöke elmondta, véleménye szerint a nap elektromágneses kilövelléseinek, protuberanciáinak a plazmahullámai érik el a föld magas légkörét, és ezek, valamint ezeknek a löketei produkálják ezt a speciális – helytelenül – űrrengésnek nevezett jelenséget.

Egyre gyakoribb, hogy ijesztő hangokat, búgást, rezonálást hallanak, mely esetenként egy óránál is tovább tart. Florida, Michigan, New Jersey, Victoria B.C., Alkmaar, Maryland, Scandinavia újabb olyan területek, ahol az elmúlt években felbukkant a hang.

Ha valóban egy másik világ áthallása lehet, mely valamilyen kvantumfizikai folyamat által válik itt, a mi világunkban hallhatóvá, annak felfedezése óriási jelentőséggel bírna.

De ha "csak" arról van szó, hogy egy légköri jelenség eddig nem ismert aspektusáról van szó, már azzal is közelebb kerülhetünk a világ számos más megmagyarázhatatlan jelenségének a megértéséhez.

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ismeretlen


Megtekintések száma: 136652





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet