Ismeretlen eredetű rakétát észleltek az űrben?

2016. október 21., péntek




Egy nemrégiben közzétett műholdfotón egy szivar alakú azonosítatlan tárgy látható, mely úgy néz ki, mint egy rakéta. A dolog ott válik még titokzatosabbá, hogy ez a fotó nem is a Föld, hanem a Hold közelében készült.

Tényleg léteznek idegenek? Látogattak minket régen, vagy még most is közöttünk járnak, és megfigyelnek minket?

Az emberiség rengetegszer számot ad arról, hogy úgy érezzük, nem vagyunk egyedül a világegyetemben. És ki tudja, talán tényleg így van, csak ég nem vettük észre.

Rengetegszer előfordult már, hogy a néhai Apolló-missziók során különös tárgyakat vettek észre a felszínen, és a Hold felszín feletti légüres térben. Számtalan legenda kering arról is, hogy mit mondhattak egymásnak az Apollo 11 űrhajósai, mikor elérték a felszínt.

Egyes elméletek szerint azért nem mentünk vissza többé a Holdra, mert a NASA talált valamit, egy idegen fajt, vagy valami olyan felfedezést, melyet a világ akkor még nem tudhatott meg, és azóta sem.

Bárhogyan is, az elmúlt 5-10 évben is számtalan érdekes anomália figyelhető meg a Hold közvetlen közelében.

Nemrégiben napvilágot látott egy műholdas felvétel, melyen a Hold látható, és egy jól kivehető, szivar alakú mesterséges tárgy.

Természetesen, ahogyan az lenni szokott, azonnal megindultak a különféle találgatások, és rengeteg elmélet született arról, hogy pontosan mit is láthatunk a képen.

Egyesek szerint ez egy szivar alakú azonosítatlan repülő objektum, vagyis ufó. Kizárták, hogy valamilyen emberi misszió során hátramaradt alkatrész, vagy űreszköz.

Mások egyértelműen kijelentik, hogy ez egy idegenek által irányított tárgy, a Hold sötét oldalát ugyanis egy fejlett idegen kolónia lakja, akik rejtőzködő életmódot folytatnak.

Mások egy ennél még aggasztóbb elmélettel álltak elő: szerintük egy interkontinentális űrrakéta látható a felvételen, mely egy atombomba pusztító erejével képes vetekedni. Mivel ezt nem emberek lőtték ki, nagy a valószínűsége, hogy az idegenek műve.

Az már nem ismert, hogy ez a rakéta végül hol landolt, egyáltalán becsapódott-e de ha így lett volna, arról már tudnánk. Sokkal valószínűbb, hogy rakéta teszteket végeznek az űrben, mert távol akarják tartani az emberiséget a Holdtól. Az emberiségnek ugyanis újra előterébe került a Hold másodjára való meghódítása a Mars mellett.

Talán az idegenek fenyegetve érzik magukat, és készen minden eszközt bevetni annak érdekében, hogy az ember soha ne térhessen vissza a Holdra.

Persze ezek csak elméletek, mint ahogyan az is, hogy talán az amerikai hadsereg titkos rakéta tesztjeiről van szó, melyet szándékosan a Hold közelében végeznek, így senki nem jöhet rá, hogy titokban már egy esetleges hidegháborús helyzetre készülnek fel.

Bármi is az igazság, ez az eset is egy lesz a sok közül, melyre soha nem találnak majd magyarázatot, és talán senki sem fogja tudni, mi is lehetett valójában.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés hold


Megtekintések száma: 108093





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet