Ismeretlen fémszerű anyagot találtak egy több milliárd éves geódában?

2019. szeptember 4., szerda




Ellentmondhat az emberi történelemnek is?

Az elmúlt években egyre több olyan régészeti lelet fordult ki a földből, melyek az emberiség rég elfeledett múltjáról árulkodnak.

A történészek és a mainstream régészet nem akarja, hogy kiderüljön: az ember nem az első és egyedüli faj volt, mely itt lakott a Földön.

Sőt, mi a Földet örökségként kaptuk, egy előttünk uralkodó idegen fajtól, melyet ma előző emberiségként hívunk. Az előző emberiségre számtalan régészeti lelet utal. A piramisok például jóval régebben épültek, de erről ma tabu beszélni, ahogyan a Nagy Szfinx eredeti, és valós koráról is.

Afrikában korábban találtak már olyan gömb alakú geódákat, melyeket kizárt, hogy a természet hozott volna létre, mégis több milliárd évesek.

Olyan korból valók, amikor még ember sem járt a Földön. Ezeket eredetileg az emberiség bölcsőjében, Afrikában fedezték fel, méghozzá annak is a déli részén.

A vizsgálatok során megdöbbentő megállapításra jutottak: 2,3 milliárd évesek voltak ezek a kövek. Akkoriban nemhogy ember, de dinoszauruszok sem igen éltek a bolygón. Rögtön fel is vetődött, hogy akkor ezek a golyók hogyan keletkeztek.

A szkeptikusok szerint a természet formálta őket, és kémiai úton alakultak ki.

Azonban a természetes magyarázat nem magyarázza meg azt, hogy egyes köveken miért láthatóak furcsa vonalak, melyek mintha egy bolygó - Föld - egyenlítőjét ábrázolnák. Más elképzelések szerint ezek mind-mind a Naprendszerünk egyes bolygóit ábrázolják. De ki készítette őket, és miért hagyták itt nekünk

Arról sincs egységes konszenzus, hogy mik lehetnek, ugyanis míg egyes szakemberek geódákként azonosítják őket, mások úgy vélik, hogy ásványi gömbök.

Egy ilyen geódában pedig egy fémes anyagot találtak, mely valamiféle különleges ötvözet lehet.

Ez egyértelműen arra utal, hogy mesterségesen készített tárgyról van szó. Azonban azokban az időkben, mikor ezek keletkeztek, még egészen biztosan nem léteztek emberek a Földön.

Akkor tehát ki, vagy mi hozta létre a gömböket, és mi célból? Egy ősi, kozmikus térkép darabjai lennének?

vagy csak a Naprendszer ősi bolygóit örökítette meg egy mára kihalt, egykoron fejlett ősi civilizáció? Rengeteg a kérdés a több milliárd éves gömbökkel kapcsolatban.

Hogy közelebb jussunk a megoldáshoz, el kellene végre kezdeni nem tagadni, hanem nyíltan beszélni ezekről a történelmünket meghazudtoló leletekről.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás előző emberiség ősi technológia


Megtekintések száma: 78686





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet