Ismeretlen földalatti struktúrák felfedezése utalhat a belső Föld elméletének valóságára?

2017. június 7., szerda




Két hatalmas és masszív földalatti struktúrát fedeztek fel a Föld mélyén, két ellentétes oldalon, mintha egymással szemben lennének átellenben. A belső Föld civilizációjának nyomai?

Mindkét struktúra legalább egy kontinens kiterjedésével vetekszik, és legalább százszor magasabbak, mint a Mount Everest. Az anomáliákat különböző mérésekkel és leképező módszerekkel fedezték fel, és körülbelül 1800 mérföld mélyen, félúton a Föld középpontja felé helyezkednek el.

Még nem tudni, hogy ez a felfedezés pontosan hová vezet, de sokan már most arról beszélnek, hogy ez lehet az első komoly bizonyíték a belső Föld elméletének valódiságára.

A most felfedezett struktúrák a Föld köpeny rétegében helyezkednek el, de valami teljesen más összetételű anyagból épülnek fel.

Így bár összetételük a tudósok számára egyelőre rejtély, abban biztosak, hogy kulcsfontosságú információkkal szolgálhatnak a bolygó keletkezésére, kezdeti szakaszára vonatkozóan.

A belső Föld elmélete nem újkeletű, már számtalan kultúra számtalan alkalommal felvetette egy a Föld belső "oldalán" létező felszín létezésér.

Különböző kultúrákban még találni is erre utaló jeleket, ábrázolásokat, melyek egyértelműen bizonyítják, hogy valaha léteztek ősi lejáratok a belső világba.

1983-ban Japánban 6000 méter mélyen egy mélyfúrás során rádióadásokat fogtak, melyek forrása a Föld mélyéből érkezett.

Az adások később soha nem ismétlődtek meg, a tudósok pedig nem tartották fontosnak az eset megmagyarázását. Letudták annyival, hogy talán a Föld mélyén heverő kőzetek és ércek okozta jelvisszaverődés eredménye tréfálta meg a mélyfúrókat.

Mélyfúrások alkalmával állítólag többször számoltak be különös hangokról, melyek a földkéreg alól jöttek.

Egy angliai faluban már évszázadok óta hallanak az ott lakók különös hangokat, melyek egyértelműen a Föld mélyéből jönnek. Próbáltak már a helyiek is leásni a talajba, hátha meglelik a rejtély kulcsát, de az ügy megoldatlan maradt.

Az óceánok mélyébe telepített hidrofonok is többször érzékeltek már olyan hangokat, melyeket a tudomány nem tudott megmagyarázni, és elképzelhető, hogy a Föld mélyén élő civilizációtól származnak.

Egyesek egyenesen azt állítják, hogy a belső Föld világában élő kultúra megpróbál kapcsolatba lépni velünk, ezért különös rádiójel foszlányokat, hangokat lehet fogni mélyebb fúrások alkalmával.

belso-fold

Számos fizikus, csillagász, matematikusok és magas rangú katonatiszt osztja ugyanazt a nézetet. Az üreges, belső Föld elmélete nem ördögtől való dolog, és több összefüggés mutat rá, mint gondolnánk.

A mostani felfedezés is arra utalhat, hogy egyáltalán nem ismerjük a Föld belső szerkezetét. Egyesek szerint a most felfedezett struktúrák nem mások, mint óriási városok, kolóniák, metropoliszok.

Még magát Adolf Hitlert is érdekelte a belső Föld elmélete, és állítólag többször eljátszott a gondolattal, hogy egy náci expedíciót küldjön le az Antarktisz rejtette barlangjain át a mélybe.

lejarat-a-belso-foldbe

Az óceáni aljzat üledékeit pásztázva már a világ több pontján fedeztek fel különféle obeliszkeket, melyekről egyesek úgy tartják, hogy a belső föld lejáratának kapuit jelzik.

Más vélekedések szerint ezt egy szupertitkos misszió keretében meg is tette, majd soha többé nem beszéltek róla.

A tudósok egyelőre még nem tudják, pontosan miből állhatnak ezek a struktúrák, de bármi lehet. Akkor tudunk majd pontosabbat mondani, ha a tudósok ezt megvizsgálták, és majd tudnak követeztetni ezen struktúrák összetételére.

A világ számos pontján lehet érzékelni különféle üregeket, barlangokat, nem egy ízben ezekbe a barlangokba emberek merészkedtek le, akik aztán soha többé nem kerültek elő.

Feltehetőleg azért, mert vagy nem jutottak le a Föld legmélyén megbújó másik világba, vagy mert odaát csapdába ejtették őket a lentiek.

Állítólag a belső világba levezető üregek vannak az Antarktisz barlangjaiban, Afrikában, és Grönlandon is. Vannak olyan feltételezések, miszerint a kormányok - főleg az amerikai kormány- már rég tud a belső Föld civilizációjának létezéséről.

A tényeket azonban eltitkolják, mert úgy érzik az emberiség még nem áll észen rá.

pokol-a-fold-melyen

Mások szerint maga a pokol helyezkedik el odalenn, ahová minden elkárhozott bűnös lélek kerül, és ha egy nap utat engedünk ennek a világnak, feltámadnak a mélyből a halottak, akárcsak a végítélet napján.

Talán maga a Sátán is odalent lakik, és míg idefenn az Isten az úr, hozzá imádkozik a világ népessége, odalenn az Ördög egyszemélyes kultusza uralja a világot.

rejtély rejtélyek összeesküvés belső föld


Megtekintések száma: 89762





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet