Ismeretlen lényt találtak egy mérgezett folyóban?

2017. május 25., csütörtök




Eredetére, és valódi mivoltára rengeteg elmélet született. Ismeretlen élőlény, földönkívüli mutáns, vagy egy betegségben szenvedő medve?

Egy bizonyos Raymind Yeung töltötte fel azt az ominózus videót, mely még egyeseknél a nyugalom megzavarására is alkalmas.

A videón állítása szerint egy ismeretlen lény látható, amint egy ketrecbe zárva próbál onnan kiszabadulni úgy, hogy közben elkezdi kirágni a ketrecét.

A lényt az információk szerint Kínában fogták, egy mérgező folyó közelében. éppen emiatt kapott azonnal szárnyra az a szóbeszéd, hogy az állat talán egy mutáció közvetlen következménye.

A lény első ránézésre ugyanis semmire nem hasonlít, amitől eddig láttak. Csupasz, barna bőre van, látszólag alig vannak fogai. Olyan, mintha egy fóka lenne, azonban vannak lábai és hosszú karmokban végződő kezei.

Oldalról filmezve pedig kifejezetten olyan, mint egy humanoid.

A Shenzhen Reservoir közelében a víznél találtak rá. Mivel senki sem tudta mi ez, azonnal ketrecbe tették, és lefilmezték, hátha az internetre feltéve meg tudja majd mondani valaki. 

Az eset még 2015-ben történt, de ma is rengeteg ember találgatja, hogy mi lehet ez a lény.

Ugyanis nem egyértelmű. Eleinte nagyon sokan hitték azt, hogy ez valamiféle tengeri szörny, vagy maga a chupcabra.

A genetikai mutáció is szóba jött, mint lehetséges megoldás, mivel pont egy olyan folyóból fogták ki - miközben a lény abban úszott -melyről a helyiek is azt tartották, hogy nagyon erősen szennyezett.

A szkeptikusok elképzelései pedig egészen mások: szerintük egy bőrbetegségben szenvedő - emiatt lecsupaszodott - malajziai medvefaj egy példánya lehetett a legendás szörny, melynek videója akkor bejárta az internetet.

A legvalószínűbb elmélet tehát az, hogy ez egy medve. Ugyanakkor egyesek felhívják rá a figyelmet, hogy az állat egyes vonásai még a medve teóriának sem felelnek teljesen meg.

Szerinted mi lehetett? Tények bőrbetegségben - esetleg mutációban - szenvedő medve? Vagy valami más?

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség megmagyarázhatatlan szörny


Megtekintések száma: 85154





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet