Isten ajándéka: angyali alakot filmeztek az égen?

2016. október 25., kedd




Dél-Karolinában egy különös alakú felhő jelent meg az égen, mely úgy nézett ki, mint egy angyal. Égi jelenés volt, Isten ajándéka, mely a közelgő végítéletet jelzi előre?

A Dél-Karolinában élő Cory Hearon elmondása szerint még soha nem látott hasonló felhőt életében. Az általa videón rögzített különös anomália valóban úgy fest első ránézésre, mintha egy angyali alak jelenne meg a horizonton.

Napközben figyelt fel a titokzatos valamire. Először hosszasan nézte, nem is akarta elhinni mit lát, mire feleszmélt, és kamerát ragadott, hogy megörökítse a jelenséget.

Az angyal alakzatról Facebookon készített egy rövid, élő adást, ahol ismerősei is azonnal láthatták az égi anomáliát.

Cory még azt is elmondta, hogy szerinte az angyali alaknak még az arca is kivehető, ha valaki jobban megnézi a felvételt.

A felvételt azóta feltette a Youtube-ra is, ahol már több ezren tekintették meg a jelenséget. A legtöbben Isten ajándékának gondolják, egyfajta égi csodának.

Nem véletlen, hogy megjelent, egyesek szerint a végítélet kezdetét jelezheti előre.

A Bibliában is le van írva ugyanis, hogy mielőtt elkezdődnének a végidők, az égen különböző jelek fogják az emberiséget figyelmeztetni a félelmetes bíró eljövetelére.

Ebben tényleg lehet valami, hiszen jelenleg a bolygón elég nagy káosz uralkodik.

Egy iszlám-keresztény vallási háborúval fenyegető migráns válság van kibontakozóban, hidegháborús feszültség uralkodik Oroszország és Amerika között, és terroristák próbálnak rátörni az Európai emberek életére.

A világ romlása sokak szerint elérte a csúcspontot, és modern társadalmunk lassan elkezdett belülről szétrothadni.

paranormál vallás isten jelenések csoda


Megtekintések száma: 36238





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet