Isten keze az égbolton?

2016. március 7., hétfő




[dropcap]M[/dropcap]adeira szigetén egy különös és egyben bizarr jelenség tanúi voltak a helyi lakosok: egy óriási kéz állt össze a felhőkből. Optikai illúzió, a véletlen műve, vagy Isten keze?

Az eset még az elmúlt hónapokban történt, de azóta sem találtak ésszerű magyarázatot a felhő keletkezésére, már ha valóban véletlenszerű esemény volt.

A hívők ugyanis meg vannak arról győződve, hogy a jelenség nem véletlen alakult ki. Szerintük ugyanis mindennek oka volt, és Isten üzenni akar nekünk.

isten-keze

Egy bizarr, tűzgömbhöz hasonlító felhő tűnt fel az Európához tartozó sziget,Madeira egén. A tudósok akkor következőkkel magyarázzák a szokatlan jelenséget

A lenyugvó és a felkelő Nap fénye nagyobb távolságot tesz meg, mire eljut a Föld légkörébe, ahol a fény szóródik. Ennek eredményeképp élénk színekkel festi meg a felhőket.

A természetes magyarázat valóban pontos és megfogható, mégsem elégíti ki sokak véleményét. A vallásosabb rétegek szerint ugyanis megkezdődtek a végidők és az Isten jelekkel bombáz minket az égből, melyeket nem veszünk észre kellő figyelemmel.

az-apokalipszis-lovasa

Az elmúlt években ugyanis sorra történtek égi és nem égi jelenések, melyek egy közelgő apokalipszisre utalnak.

Az egyik ilyen nagy port kavart incidens néhány éve az egyiptomi zavargások idején történt, amikor is az apokalipszis négy lovasának egyikének a szellemszerű alakja nyergelt végig az utcai tömeg felett egy hírfelvételen.

paranormál vallás isten jelenések


Megtekintések száma: 13009





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet