Isteni csoda járja körbe futótűzként a netet!

2017. augusztus 30., szerda




Valami igazán megdöbbentő dolgot találtak a Harvey hurrikán által letarolt város romjai között: bizonyíték az Isteni beavatkozásra?

Mint ismeretes Amerikán végig söpört a Harvey hurrikán, mely óriási károkat okozott, és számtalan területen gyakorlatilag mindent a földdel tett egyenlővé.

Arra azonban senki nem számított, hogy a hurrikán által letarolt egyik városban a romok között egy olyan dologra lelnek, melynek nem lenne szabad ott lennie.

Legalábbis azt nem érti senki, hogyan maradhatott meg egy Szűz Mária szobor teljesen sértetlenül, miközben minden ripityára morzsolódott és tört körülötte.

A róla készült fotó azóta az egész világot bejárta, és sokan isteni csodaként, vagy az isteni beavatkozás egyfajta bizonyítékaként emlegetik.

A szobrot Robstown környékén találták meg, 20 mérföldre a Corpus Christitől. Egy családnak sikerült lefotóznia a romok közül kimagasló, szinte egyetlen karcolás nélküli szobrot. Senki sem tudja, mi lehet az oka annak, hogy nem lett semmi baja a szobornak.

"Van valami csodálatos abban, ahogyan ez a szobor a pusztítás után is ott áll, a romok felett érintetlenül" - mesélte egy férfi, aki saját maga is látta az egészet a helyszínen.

Nem tudni, hogy tényleg csak egy véletlenről van-e szó, vagy ennél többről...

Mindenesetre Amerika és Texas történetének egyik legpusztítóbb hurrikánja söpört végig a térségen, de a Szűz Mária állva maradt, megmutatva a világnak, hogy a hitet nem is olyan könnyű megsemmisíteni.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek vallás jézus bizarr isten szűz mária


Megtekintések száma: 102171





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet