Itt a Démonok között 2-ben látott valódi, megtörtént interjú Janettel, a démon által megszállt kislánnyal!

2018. augusztus 31., péntek




Láttad a nagy sikerű, igazi kasszarobbantó film, a Démonok között második részét? Emlékszel Janet interjúztatásának a jelenetére? Itt a valódi, megtörtént 1970-es években készített interjú!

Ha láttad a filmet, talán emlékszel arra az igen emlékezetes és feszültséggel teli jelenetre, amikor Janetet, a kislányt elkezdik kérdezgetni a tévétől, és hirtelen hangot vált, ahogy előtör a benne lakozó gonosz lélek.

A film ezen jelenete – mint ahogyan a film nagy része – valódi eseményeken alapul. Az ominózus interjút a valóságban is megejtették, méghozzá az 1970-es években.

Az interjú közben Maurice Grosse paranormális kutató néhány újságíró jelenlétében kérdezgeti a lányt, akinek hirtelen megváltozik a viselkedése.

Egy csapásra elváltozik a hangja is, és különös, bizarr tekintetet vesznek fel a szemei. Maurice-ben ekkor tudatosult, hogy már nem a lánnyal beszél, hanem az őt megszálló gonosz démoni entitással.

A lány olyan mély hangon kezd el beszélni, ami talán nem is az ő hangja. A megszállt emberek gyakran képesek titokzatos módon olyan hangszínekben felszólalni, melyre valójában nem is lennének képesek.

Persze a tudomány erre is talált már azóta magyarázatot, de a tudományos magyarázat sem volt képes eddig minden esetet megválaszolni, a többi, szintén megszállásra utaló jelről nem beszélve, melyre soha nem találtak magyarázatot a lány esetében sem.

Az eredeti, valódi interjú legalább annyira félelmetes, ha nem félelmetesebb, mint a filmben látott interjú.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellemek bizarr ijesztő démonok


Megtekintések száma: 66735





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet