Itt a vég? Mikrochipet ültetnek egy amerikai cég dolgozóiba!

2021. szeptember 30., csütörtök




A wisconsini Three Square Market cég ötven munkatársának hüvelyk- és mutatóujja közé ülteti be a rizsszem nagyságú mikrocsipet. Ez lehet a Bibliában említett fenevad bélyege?

Sokan a vég kezdetének veszik azt, hogy az újfajta RFID mikorchipeket használni kezdték, méghozzá egyre szélesebb körben.

Egyre több cégnél lehetett hallani korábban arról, hogy azt tervezik és fontolgatják, hogy egyfajta bélyeget, egy biometrikus azonosítót "tesznek" a dolgozóikba. Egy svéd ég már megcsinálta, most pedig egy winsconsini cég is lépett.

Egy alig rizsszem méretű rádiófrekvenciás személyazonosító chipet ültetnek ugyanis a dolgozókba.

Ez egyebek között lehetővé teszi számukra, hogy egyetlen érintéssel fizethessenek a vállalat büféjében. Emellett számtalan különféle vezérlésre lehet majd használni.

Ajtónyitásra, a másológépek használatára alkalmazható, be lehet vele jelentkezni a cég számítógéprendszerébe, telefonjaiba, orvosi/egészégi állapotról szóló információkat lehet tárolni benne, és más RFID termináloknál is használható fizetésre.

Az este azért kapott ekkora nyilvánosságot, mert sokan attól tartanak, hogy ez egy totalitárius nagyhatalom, és egy világkormány ellenőrző eszköze lehet, és végső soron a fenevad bélyege, melyről a Biblia is említést tesz a Jelenések könyvében.

"Ez a következő technológia, amely elkerülhetetlenül meg fog valósulni. A mindennapok szabványává fog válni, lehetővé téve útlevélként, a közösségi közlekedésben és mindenféle vásárlásban való felhasználását"

Ez azért félelmetes, mert előbb vagy utóbb rákényszeríthetnek mindenkit a technológia használatára. Vagyis eljöhet a világ, amikor a csecsemők már születésükkor megkapják a bőrük alá ültethető chipet, amivel azonnal összeköttetésben lesznek a globális világkormány elektronikus rendszerével.

Egyfajta valódi mátrix van kiépülőben.

Egy totális kontrollt gyakorló hatalom előjei bontakoznak ki, amit nem fogunk tudni megakadályozni, maximum elodázni a terjeszkedését.

Obama elnök már korábban kijelentette, hogy 2017-re minden amerikai állampolgár kapni fog ilyen beültetést. Szerencsére ez még nem valósult meg, így a globális tervezet már mindenképpen csúszásban van.

Az írás szerint az RFID chip, akárcsak a Google szemüveg közelebb hozzák egymáshoz az emberiséget, és ezen eszközök hatalmas és nélkülözhetetlen lépést jelentenek a boldog, utópisztikus jövő felé.

Valójában azonban éppen az ellenkezőjét hozzák el.

Egy Antikrisztus hatalmú globális világkormányt, ahol minden ember a rendszer része és nem fog tudni elbújni, elmenekülni ez elől a rendszer elől.

"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma."

A kormányzati szándék tehát már rég megvan az emberek be chippelésére, ehhez azonban még idő kell. EZ a kevés idő áll rendelkezésünkre szabad emberiségként...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés vallás új világrend végidők fenevad bélyege


Megtekintések száma: 167401





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet