Jelek, hogy indigó generációs a gyereked!

2017. június 10., szombat




A különleges indigó generáció tagjai közül való? Ezekből a jelekből megtudhatod!

Az ezotéria, és az ezotériához köthető több ezer éves védikus iratok úgy tartják, hogy léteznek olyan különleges gyerekek, akik az indigó generációt bővítik még legalább 5000 éve.

Az indigó, vagy csillaggyermekek fő feladata az, hogy különleges képességeiket és tehetségüket az emberiség szolgálatába állítva elhozzák a kozmikus felvilágosodás korát.

Az elmélet hívei szerint a történelem során többször is a csillaggyerekeknek köszönhetően valósultak meg a jelentős technikai ugrások, az építészet hirtelen fejlődése.

Nagyon sok olyan jel van, melyről meg lehet mondani valakiről, hogy beletartozik-e ebbe a különleges generációba - annak ellenére, hogy kívülről gyakran teljesen ugyanolyanok, mint mások.

Az egyik legfőbb jel, hogy hihetetlenül gyorsan dolgozik az eszük. Mondhatni vág, mint a borotva. Az indigó generáció igazi tehetséget mutat fel a különféle logikai feladványok megoldása terén.

Ezek a gyerekek felnőtt korukban mérnökök, matematikusok, kémikusok lesznek, vagy más, olyan nagy felelősséggel járó hivatást választanak, melyhez elengedhetetlen a különleges elme.

A kivételesen jó intuitív képesség is azt mutathatja, hogy indigó gyermeke van az embernek. Ez abban mutatkozik meg, hogy apró, ámde annál pontosabb jóslatai vannak a közeljövőre vonatkozóan.

Ahogyan fejlődni kezd ez a képessége, és foglalkozva van vele, később akár távoli jövőben felsejlő dolgokat is képes lehet előre érezni.

A csillaggyermekek azonnal el tudják dönteni valakiről, hogy rossz, vagy jó szándékú, ugyanis nagyon jól ítélkeznek. Ezt annak köszönhetik, hogy bizonyos mértékben képesek lehetnek az emberek gondolataiban olvasni, és olyan dolgokat látnak, amiket mások nem.

Többek között például képesek látni az aurát is. Azonnal megérzik a hangulatváltozást is.

Az erőteljes kisugárzás szinte minden indigó generációs gyermek védjegye. Irányító, vezérjellem már az óvodában vagy az iskolában is, és később is minden társaságban hasonló szerepet fog betölteni, és nagyon jól megérteti magát másokkal.

A kifejezetten jó érzéke a nyelvekhez szintén egy fő jellemző. Ezek a gyerekek nagyon gyorsan tanulnak nyelveket, és akár néhány év alatt több tucatot is el tudnak sajátítani legalább alapszinten.

Sok tolmács és sok nyelven tudó karizmatikus személy indigó gyermekként született, és vannak olyanok, akik erről nem is tudnak valójában.

Nagyon összhangban vannak a természettel, azt is szokták mondani, hogy egy hullámhosszon vannak a Földanya gondolataival. Képesek meghallani Gaia hangját, ezért kifejezetten érzékenyek a természet védelmével kapcsolatosan.

Gyakran szívügyüknek is tekintik a bolygó és a környezet megmentését, kerüljön az bármibe.

Ha ezek fokozottan igazak a gyermekedre, vagy egy a környezetedben jelenlévő személyre, akkor gyanakodhatsz rá, hogy bizony egy igazi indigó generációs személyről van szó.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ezotéria spirituális lélek indigó generáció csillaggyermekek tudás


Megtekintések száma: 155422





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet