Jézus Krisztus volt az első idegen hibrid?

2016. január 14., csütörtök




Több feltevés is íródott már a témában, miszerint Jézus egy földönkívüli és egy földi nő fiaként jött a világra. Ha hihetünk a Bibliának, akkor ő lehetett az első ilyen hibrid a Földön. A téma nagyon kényes terület, mivel rosszul érinti a vallásos beállítottságúakat, ezért a kutatók igyekeznek a legnagyobb tisztelettel bemutatni a konspirációkat. Lássuk a tényeket!

A teória

A feltételezés szerint Szűz Mária csodálatos fogantatásában nem volt semmi isteni közbenjárás, hiszen Isten fia valójában földönkívüli beavatkozás révén született meg.

Az elmélet hívői azt feltételezik, hogy az angyalok, akik Máriát látogatták, nem voltak mások, mint idegenek, akik megvizsgálták az asszonyt.

Gabriel arkangyal így nem más, mint egy űrlény, aki az asszony kiváló egészségügyi állapotáért volt felelős. Az idegenek mesterségesen megtermékenyítették Máriát, aki vagy genetikailag módosított vagy valódi idegen spermát kapott.

jezus-idegen-volt

Mivel Jézus azt állította, hogy emberfeletti képességekkel bír, és Mária elméletileg szűz volt, mikor a fia megfogant, adja magát az elképzelés, hogy Jézus egy valódi hibrid volt.

jezus-elfogadott-arcaNem ritka, hogy a történelem azt állítja, a fontos embereknek mind csodás születési körülményeik voltak. A legjobb példa Platón, akiről azt állították, hogy maga Apollón isten fia. De ott van Nagy Sándor is, aki azt állította, egy villám szállt alá az égből, majd tette terhessé az édesanyját, Olympiát, mielőtt az hozzáment volna a makedón Fülöphöz.

Szinte minden teremtéstörténetben az áll, hogy istenek szálltak alá a halandókhoz, hogy azokkal közösülve világmegváltó hősöket adjanak az emberiségnek. A legtöbb misztériumvallásban a hősök mind szűz anyáktól születtek. Az első században volt nagyon elterjedt ez a hitvallás, ráadásul sokkal idősebb, mint a kereszténység, így úgy tűnik, az egy kicsit átemelt belőle a Názáreti kapcsán. A konklúzió tehát az, Jézus egy isteni lény és egy halandó közös gyermeke, amit a konspirálók lefordítottak: idegen lények és földi emberek hibrid szülötte.

Bizonyítékok nyomában

Hogy igazolhassák a feltevésüket, a teória kreálói beleásták magukat a Bibliába, és megvizsgálták a négy evangéliumot, amik említést tesznek Jézus életéről. Márk evangéliuma nem beszél a Megváltó születéséről. János evangéliumában az áll, Jézus József fia, így a szűz szülésre esély sem volt.

jezus-es-az-ufok

Csak Máté és Lukács evangéliuma beszél biológiai csodáról, pontosan arról, hogy Mária szűzen lett állapotos Jézussal. A Bibliában tehát ez a két változat létezik. A későbbi módosításnak az lehetett az oka, hogy a még gyerekcipőben járó kereszténység nem igazán tetszett a pogányoknak.

Nem akartak egy olyan személyt követni, aki nem isteni eredetű, ezért valószínűleg így ruházták fel Jézust isteni felmenővel.

Kissé átalakult az addigi stabil római-katolikus vallási meggyőződés, ám a későbbiekben sosem kérdőjelezték meg Jézus felsőbbrendűségét. Nem szabad azonban legyinteni, és holmi ócska keresztény fogásnak elkönyvelni az esetet, ugyanis Máté és Lukács leírása nagyon hasonló. Ugyan akadnak kisebb különbségek, mint például az idegenek leírása, vagy hogy Gabriel Máté változatában Józsefnek jelent meg, Lukács változatában pedig Máriának. A hívők szerint ez csupán azért lehet, mivel valós emléket vetettek papírra, ám Mária és József kissé máshogyan emlékeztek az eseményre, ezért lehet pár apró eltérés a beszámolók közt.

Földönkívüliekre utaló jelek

Nemrég olvashattatok pár jelről, amit a szakértők idegen befolyásnak tudnak be, ám Jézus születése körül több rejtély is lappang.

A Biblia szerint a betlehemi csillag mutatta meg a bölcseknek a szülés helyszínét, ám a kutatók úgy vélik, nem lehetett más, mint egy UFO, ami telepatikus kommunikációval irányította a napkeleti bölcseket.

Érdekes megfigyelés, hogy a görögben a bölcseknek emlegetett személyek a fordítás előtt valószínűleg csillagászok vagy asztrológusok voltak.

[caption id="attachment_5727" align="aligncenter" width="740"]jezus-festmeny A Jézus festményen látható galamb talán nem is azt szimbolizálja, mint korábban gondolták...[/caption]

Mivel Jézus életéről csupán harminc éves kora körül szól ismét a Biblia, a lelkes teóriagyártók ezt hiányzó időnek nevezik.

Ez alatt az idő alatt a hibrid Jézust kiokíthatták, kiképezhették az idegenek, és felkészítették a feladatára.

Ebbe beletartoznak a csodák, amiket dokumentáltak, az ördögűzés, a természeti jelenségek irányítása, a gyógyítás és a halottak feltámasztása. A végső bizonyíték, amit a teória hitelességének a számlájára írnak a kutatók, az az a momentum, amit mind a négy evangélium említ. Jézust ostorozták, brutálisan megverték a római őrök, majd töviskoszorúval koronázták meg, és keresztre feszítették. Halála után a testét gyolcsba tekerték, ahol a vére által tökéletes lenyomatot hagyott a szöveten.

Ez az anyag a ma már világhírű torinói lepel. Húsvét reggelén a Zsidó Tanács, a Szanhedrin már nem találta helyén Jézust, csak az üres sírkamra tátongott a feltáráskor.

Egyes beszámolók szerint aznap hajnalban a korai órákban egy hófehér kendőbe burkolt lény emelkedett fel a felhők fölé.

A sírt őrző őrök is sokkos állapotban voltak, mire a tanács odaért. A papok mennyei lénynek, angyalnak nevezték az idegen alakot, ám a teória hívői úgy vélik, az idegenek eljöttek Jézus testéért.

torinoi-lepel-1

A feljegyzésekből kiderül, maga Mária Magdolna és látott két földöntúli külsejű, fehérbe öltözött idegent, akik a sír bejáratának közelében ólálkodtak. A nő elmondta, hogy az egyik hátborzongató külsejű férfi azt mondta neki, a keresztre feszített Názáreti Jézus nincs már a sírjában, mert felemelkedett.

Azt a feladatot adta Mária Magdolnának, hogy mondja meg a tanítványainak, hogy mi történt ott. Ezután azt állította, a rejtélyes férfi fehéren kezdett izzani, majd eltűnt az égben. Valószínűleg egy rejtélyes anyahajó vonónyalábja szippantotta fel Jézust és az idegeneket is, majd megkerülték a Földet. Összefüggésbe hozták a betlehemi csillagot az állítólagos anyahajóval, ami mutatta az utat a bölcseknek.

További gyanús jelek

Két írást, Jakab apokrifonját és Pál levelét az apostolokhoz szokták gyakran felemlegetni, ha további idegenekre utaló jeleket keresünk. Mivel a két írást évszázadokon át elnyomta az egyház, ezért kénytelenek voltunk a Biblia nagyon korlátozott részletességére hagyatkozni.

Az írásokban egy érdekes momentum szerepel, miszerint Jézus Jeruzsálemtől keletre a tanítványainak beszélt, mikor mennydörgés és villámlás szakította félbe.

Egy szekér ereszkedett le a felhők közül, amit az angyalok égi járművének hívtak. Jézus belépett a Merkababa, a kísérő angyalok pedig nagy örömmel fogadták.

Több elmondás szerint is fehér ruhába voltak öltözve, akár csak a többi észleléskor

jezus-es-az-idegenek

Az apostolok nézték, ahogy Jézus felemelkedik a szekérrel, majd eltűnik az égben. A beszámolók nagyon hasonlóak minden esetben, ezért a téma szakértői úgy vélik, ismét egy idegen technológia segítségével léptek kapcsolatba a hibrid Jézussal.

Több vallási ág is azt hirdeti, Jézus vissza fog térni a Földre, mivel újból meg kell küzdenie az Antikrisztussal. Több elvadult teória szerint az egész egy kísérlet fedőneve, vagyis az idegenek a jövőben új hibridet fognak leengedni a Földre.

Lehetséges lenne, hogy új vallás alakulna ki a hatására? Hogy mi az idegenek célja, az nem egyértelmű. Egyesek a fajunk elpusztítása miatt aggódnak, mások pedig úgy vélik, az idegenek kapcsolatba akarnak lépni velünk, és egy hibrid segítségével akarják megtenni azt. 2012 volt az év, amit a lelkes hívők nagyon vártak, ám sajnos nem következett be világvége, és választ sem kaptunk a kérdéseinkre, így úgy tűnik, nincs más választásunk, várnunk kell tovább.

ufó ufók idegen idegenek ősi idegenek vallás jézus isten vatikán


Megtekintések száma: 22427





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet