Jöhet az évszázad leleplezése: pályára állt egy műhold, mely a Hold sötét oldaláról fog felvételeket készíteni!

2018. június 20., szerda




Fény derülhet arra, valóban vannak-e földönkívüli - vagy titkos emberi - kolóniák égi kísérőnk túloldalán. Kína történelmet írhat?

A Földtől több mint 400 ezer kilométeres távolságban pályára állt az a hatalmas antennával rendelkező kínai műhold, amely a később érkező Csang’o-4 nevű, a Hold túlsó, “sötét”, vagyis a Földről nem látható oldalát kutató robot kommunikációját fogja biztosítani.

A Csang’o-4 lesz az első űrszonda, amely landol a Hold távoli oldalán.

éppen ezért évszázados jelentőségű ez a dolog, mivel rengeteg dologról leránthatja a leplet.

Már most sokan azt beszélik, hogy Kína fogja leleplezni a NASA hazugságait a Holdról, és a Holdon lévő titkos földönkívüli kolóniákról.

Annyi biztos, hogy nagyon sokan vannak azon a jogos állásponton, hogy a NASA ténylegesen rejteget valamit a Holddal kapcsolatban.

Kezdve azzal, hogy a Hold sötét oldaláról nem sok felvétel készült, ezek egy részén pedig fénylő tárgyak, diszkoszok, és városokra hasonlító struktúrák voltak láthatók.

Az Apollo-11 misszió során is számtalan furcsaságot tapasztaltak az asztronauták.

Az sem volt véletlen, hogy az élő adás sugárzását megállították, így értékes percek estek ki a közvélemény és a világ számára.

A NASA mai napig nem tud elszámolni ezekkel a kiesett percekkel, ami megint csak rengeteg különféle találgatásra adhat okot.

Korábban midnenki azt gondolta, hogy 1968-ban járt először ember a Hold közelében, de az egyes összeesküvés elméletek szerint ez nem igaz.

Valójában már korábban hatalmas kolóniákat, városokat építettek oda. Hogy kik? Arról megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint földönkívüli bázisok, ősi városok, melyek még ma is lakottak.

Egy másik elképzelés szerint az emberiség, az amerikaiak létesítettek ott titkos komplexumokat. Sőt, akadnak oylan vélermények is, melyek azt mondják, hogy titokban egy kooperáció folyik tudományos alapon egy ott élő földönkívüli fajjal...

Bármi is a teljes igazság, a kínai szerkezet hamarosan fellebbentheti a fátylat a NASA-ról.

Kivéve ha rejtélyes módon történni fog vele valami, amin nem lepődne meg senki... Egyesek mindent el fognak követni az igazság elhallgatása érdekében.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek hold kína összesküvés


Megtekintések száma: 31131





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet