John Lennon állította: annak idején elrabolták őt az idegenek, és többször is látott ufókat

2016. december 22., csütörtök




A Beatles legendás énekese többször is állította, hisz az idegenek létezésében, és gyerekkorától kezdve kapcsolatban volt velük. Állítólag el is rabolták még gyerekként, de a rejtélyes halála előtti években is látott azonosítatlan repülő korongot.

John Lennon titkai

John Lennon kétségkívül az egyik legizgalmasabb, és egyben legmegosztóbb személyiség volt az elmúlt évtizedekben, főleg zenei hagyatékát, és dalait tekintve.

Kevesen tudnak ellenben másik oldaláról, az átlagemberről, aki igen gyakran és igen erőteljesen érdeklődött a megmagyarázhatatlan dolgok iránt. Ennek a szoros, és feltűnő érdeklődésnek az volt a mozgatórugója, hogy még gyerekként idegenek rabolták el, és többször voltak olyan különös, elrablásos élményei melyek egyáltalán nem tűntek eviláginak.

Halálának körülményei máig nem tisztázottak teljesen, és sokak szerint nem is Mark Chapman ölte meg, vagyis a szó szoros értelmében igen, de az ellene elkövetett merénylet mögött valójában titkos érdekek, és egy kormányszintű eltusolás állt.

Gyerekkorában idegen rabolták el

Az 1980-ban elhunyt John szeretője, May Pang nyilatkozott arról annak idején, hogy John Lennon beszélt neki bizarr gyerekkori élményeiről.

Gyerekkorában ugyanis azt gondolta, hogy idegenek rabolhatták el. Abban biztos volt, hogy az általa átélni vélt eseményeket nem álmodta, és ténylegesen megtörténtek.

Még Uri Gellert is beavatta John a halála előtti években a titkába. Elmondta neki, hogy apró, nem emberszerű lényeket látott, és egy űrhajó belsejére emlékeztető helyen feküdt egy hideg, fémes asztalon, miközben úgy tűnt, mintha tanulmányoznák őt.

Uri Geller elmondása szerint hasonló eset még John felnőttkorában is történt, mialatt Yoko Onoval voltak New Yorkba. Azt állítja, hogy John, és felesége éppen az ágyban feküdtek, amikor szokatlan dolgokat kezdett tapasztalni.

Hogy Yoko Ono ezeket látta-e nem tudni, de mivel soha nem beszélt róla, feltehetően aludt. John Lennon látta, amint fény árad be az ablakokon át de zajt nem hallott. A fényeket követően titokzatos, emberszerű, de mégis nagyon más megjelenésű lények álltak az ágya mellett. Egyértelműen nem voltak emberek, de nem tudta megmondani, hogy pontosan micsodák.

Halála előtt is látott ufót

Kevesen tudják, de John Lennon többször vallott arról, hogy egyszer látott egy valódi ufót. A szokatlan jelenséget egy háztetőről nézte végig, mely megjelent, majd eszeveszett manőverek keretében, hatalmas sebességgel el is tűnt.

Már akkor is kizárta, hogy emberek ültek volna abban a járműben még annak ellenére is, hogy akkoriban elég sok kémeszköz fejlesztése zajlott még mindig. John ugyanis összerakta a képet, és hamar rájött, hogy annak idején a gyerekkori élményei során is hasonló, korong alakú szerkezeteket látott.

John annak idején még le is rajzolta, és akkora hatással volt rá az eset, hogy egy lemezborítójának vázlatára is rárajzolta a szokatlan, korong alakú tárgyat néhány félreérthetetlen motívum keretében.

Megdöbbentő dokumentumokról tudhatott

Egyesek szerint a halála meg volt rendezve, és bár ténylegesen megölték, valójában nem egy őrült rajongó ölte meg, hanem megrendelésre történt minden. A zenész ugyanis túl sokat tudott az idegenekről.

Kapcsolatba kerülhetett egy jó barátja lévén olyan ufókkal kapcsolatos dokumentumokkal, melyek puszta elolvasása is céltáblává változtatja az embert.

Féltek az illetékesek, hogy John szivárogtatni fog, ezért még idő előtt, egy fedett akció keretében eltették láb alól.

Azóta mindenki mélyen hallgat John Lennon ügyében, és senki nem beszél az idegenekkel kapcsolatos élményeiről, és arról az idegen űrhajóról, amit ő maga is a saját szemeivel látott…

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 58571





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet