John Lennon azért halt meg, mert bizalmas Ufó aktákról tudott?

2016. december 9., péntek




Egy bizarr elmélet kering az interneten, miszerint John Lennon halála egyáltalán ne volt véletlen, és egyáltalán nem az, aminek látszik. Maga a gyilkosság számos érdekes momentumot rejthet, melyeket mind a mai napig nem fejtettek meg teljesen, de egyesek szerint számos utalás van arra vonatkozóan, hogy Mark Chapman egy fedett FBI ügynök volt.

John Lennon nem csak arról híres, hogy a Beatles egyik legendás tagja volt, hanem rejtélyes, és tragikus haláláról is.

A világtörténelemből ugyanis túl korán távozott, mert egy 1980. december 8-i napon 36 évesen lelőtték a nyílt utcán. Mark David Chapman lőtte le, akiről azóta sem tudni túl sokat, ezért az eset óta rengeteg összeesküvés elmélet született a brit zenész halálával kapcsolatban.

Rengeteg szóbeszéd volt korábban is arról, hogy a gyilkosság hátterében valójában valami teljesen más állt. Egyes szóbeszédek szerint John Lennon ugyanis olyan idegenekkel kapcsolatos titkokról tudhatott, mely miatt élő céltáblává vált bizonyos kormányzati körökben.

A gyilkosság napja

Maga a gyilkosság számos érdekes momentumot rejthet, melyeket mind a mai napig nem fejtettek meg teljesen, de egyesek szerint számos utalás van arra vonatkozóan, hogy Mark Chapman egy fedett FBI ügynök volt.

1980. december 8-án dél körül a Lennon házaspár a Rolling Stone magazin híres fotósát, Annie Leibovitzot fogadta a Dakota-házban.

A fotóművész lőtt pár nagyon remek felvételt róluk.

 

Ezalatt az idő alatt Mark Chapman kijelentkezett a szállodájából, és elindult, hogy "beteljesítse küldetését". A kabátzsebébe rakott egy kartonlapot, hogy ne dudorodjon ki feltűnően a pisztolya, és magával vitte előző nap vásárolt Double Fantasy lemezét.

Úton Lennonék rezidenciája felé betért még egy könyvesboltba is, ahol megvette a Zabhegyezőt, és a könyv első oldalára ennyit írt: "Ez a vallomásom."

Miközben Lennon elsétált mellette, Chapman azt kérdezte: „Mr. Lennon?”. Ahogy Lennon megfordult, Chapman úgy helyezkedett, amit a szemtanúk „harcállás”-nak neveztek, majd lőtt – ötször. Az egyik mellément, a többi Lennon hátát és vállait érte. Az egyik lövedék az aortáját találta el.

Fedett FBI ügynök

Többen felvetették az eset kapcsán, hogy Chapman talán egy fedett FBI ügynök volt, és valójában az egész egy politikai gyilkosság volt, melyet egy őrült rajongó gyilkosságának álcáztak.

Ugyanis Chapman indítéka a mai napig kissé zavaros. Sokak szerint az a bizonyos harci beállás, és a precízség, amivel véghezvitte a tették, mind az FBI-ra utal. Esendőnek tűnt, de mégis olyannak, aki mintha előre képzettséget kapott volna, hogyan vigye véghez misszióját.

Egy 2010-ben napvilágot látott, titkos FBI dokumentum szerint John Lennont a kormány többször is deportálni akarta.

Ez csak még jobban feltüzelte a John Lennon halálával kapcsolatos összeesküvés elméleteket, és a titokzatos FBI szálat.

Lennon bizalmas UFO aktákról tudott

Az ufó akták már akkoriban is nagyon jól őrzöttek voltak, és képesek voltak bárkit eltenni láb alól, aki túl sokat tudott ezekről. Ha volt olyan ember, aki bele is tekinthetett ezekbe, és ezt megtudták, az minden bizonnyal az életével játszott.

Kevesen tudják, de John Lennon többször vallott arról, hogy egyszer látott egy valódi ufót. A szokatlan jelenséget egy háztetőről nézte végig, mely megjelent, majd eszeveszett manőverek keretében, hatalmas sebességgel el is tűnt.

Lennon szinte biztos volt benne, hogy ezt a titokzatos járművet nem emberek vezették, és talán olyat láthatott, ami megpecsételte sorsát. Mindez a tragédia előtt 5 évvel volt. Utána folyamatosan próbálták szervezni az akciókat, hogy deportálhassák, ám minden kísérlet kudarcba fulladt valami miatt.

Lennon ufó megszállottsága később még nagyobbá vált, amikor egyik lemezborítójának tervezésénél is idegenekre utaló motívumokat tett az első vázlatokba.

Egyes források arról is említést tesznek, hogy egy jó ismerőse révén hozzájuthatott olyan idegenekkel kapcsolatos dokumentumokhoz, melyek szigorúan titkosak voltak. Ezek lehettek végül halálának mozgatórugói is.

Talán azért ölhették meg, egyszerű gyilkosságnak álcázott akció keretében, hogy ne tárhassa napvilágra az ufó aktákat, melyeket annyira nagy titokban őriztek.

Soha senki sem fogja már megtudni, mi is a teljes igazság. Mindenesetre rengeteg megválaszolatlan kérdés merül fel azóta is a halála kapcsán.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 37331





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet