Katasztrofális hatásai vannak a szervezetre a műanyag palackoknak!

2018. február 28., szerda




Rákot, hormonváltozást és egyéb károsodásokat okoznak egy tanulmány szerint. A gyártók próbálják titkolni, de nagy a baj!

A műanyag palackokról régóta tudni lehet, hogy nagyon károsak.

Az elmúlt években ugyanis már felrobbant az a bizonyos bomba egy tanulmánnyal, mely kimutatta, hogy a műanyag flakonok falából olyan sejtmérgek tudnak a hőmérsékleti és egyéb tényezők hatására kiválni, melyek nagyon károsak lehetnek.

Ezek az anyagok ugyanis nem csak halmozódnak, de erősen karcinogének, azaz rákkeltők is.

Ráadásul színtelenek, szagtalanok, és csak gyűlnek és gyűlnek...

A gyártók ezt tudják,d e a pénz beszél, és nem fognak változtatni, ehelyett azt hangoztatják, hogy a tanulmányok hazudnak, vagy felfújják a dolgot. pedig azóta számtalan független tnaulmány erősítette meg a makacs tényeket.

a oxigén vagy magas hőmérséklet éri a pet palackokat, beleértve a napsütést is, a műanyag palack mérgező anyagokat bocsájt ki, melyek a vízbe is belekerülnek.

A hármas és hetes címkéjű (PVC VAGY PC) flakonokat is kerülni kell, hiszen mérgező kémiai anyagokat bocsájtanak ki, melyek akár az ételünket vagy italunkat is átjárhatják, és hosszútávon akár súlyos egészségügyi problémákhoz is vezethetnek.

Döbbenetes, de egy egérkísérlet során is sikerült kimutatni, hogy a flakonos vízből itatott éllatok egészségügyi állapota már hónapok alatt jelentősen romlott.

Koncentráltan voltak jelen a vízben a mérgező részecskék, melyek DNS károsodást, rosszabb esetben rákot is okozhatnak, így az emberi szervezetben is előidézhetnek kóros állapotot.

Arról ne beszéljünk most, hogy az ásványvizes gyártók hogyan verik át a fogyasztókat, de ez is megérne egy misét.

A palackok egészségkáérosító hatása azonban igen jelentős, és sokak szerint kéz a kézben jár az egészségipar, ami valójában betegségiparként működik, az élelmiszeriparral.

Az élelmiszeripar megbetegíti az embereket, amit jó pénzért az egészségügy kikezel, már ha épp érdeke, vagy tudja, hogyan kell...

Ez az ördögi folyamat pedig egy végtelen spirtált alkot....

A nyers kőolajpárlatból származó műanyag flakonból a meleg, a napsütés hatására különféle anyagok oldódhatnak ki. Tehát garantált vegyi bomba lehet egy forró napon a kocsiban felejtett ásványvizes palack.

Ráadásul a műanyagban lévő oldó- és lágyítószerek egy része is kioldódhat, ha túl sok ideig áll benne a víz.

És ezt isszák az emberek nap mint nap, abban a tudatban, hogy ők bizony egészségesné élnek és táplálkoznak. Mert ezt mondták nekik...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség orvostudomány életmód feltáró élelmiszeripar


Megtekintések száma: 77251





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet