Kate Rothschild: a bankárdinasztia feketebáránya kilóg a családja sorából, nem gondolnád...

2023. május 30., kedd




A Rothschildek mindig is arról voltak híresek, hogy mérhetetlen vagyonnal rendelkeznek, valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk őket.

Eredetileg a zsidó gettóból indult meg a Rothschildek világhódító rablókörútja. A nemzetközi bankárdinasztia megalapítója, Mayer Amschel Rothschild 1744-ben a frankfurti zsidó gettóban, szerény körülmények között nőtt fel.

A Rothschild-család hamar rájött, hogyan szerezhet egyre több pénzt, és befolyást, így mint a pók, több felé kezdtek el terjeszkedni, hihetetlen mértékben megnövelve vagyonukat, nincstelenekből szupergazdagokká nőve ki magukat.

Mára a világ legnagyobb cégeinek tulajdonosai különféle fedőcégeken keresztül, és a világ bankrendszerének nagyon nagy hányada szintén az ő kezükben van.

Azt beszélik róluk, hogy ők robbantották ki az első és második világháborút, valamint azt tervezik, hogy hamarosan kirobbantják a harmadikat is. De a történelem során nem minden Rothschild volt ugyanolyan.

Kate Rothschild például teljesen kilóg a sorból, mondhatni ő a bankárt dinasztia fekete báránya.

Kate Rothschild élete 2005-ig pont olyan volt, mint a többiek, aztán valami törés következett be. Otthagyta a szupergazdagok fényűző életét, és egy rapperrel jött össze, lemezkiadót alapított, és szakadt ruhákban járja a londoni éjszakákat.

Mindig is érdekelték a képzőművészetek, sosem akart a pénzügyi szektorban elhelyezkedni. Ennek ellenére betagozódott a családba, 2003-ban hozzáment Ben Goldsmithez, a másik nagyon fontos brit milliárdos család egyik tagjához, így egyesítve a két család vagyonát.

Érdekesség, hogy Kate Rothschild húga Ben Goldsmith bátyjához ment hozzá, így a két család között nagyon erősek a kötelékek.

Sokak szerint ez is egyfajta tipikus Rothschild stratégiai lépés volt, hogy a vagyonukat és a hatalmukat még tovább terjesszék a világon.

Azonban kiderült, hogy Kate csalja a férjét, elváltak, azóta teljesen átalakult az élete, és végre kiszakadhatott a tipikus, már-már fojtogató Rothschild kötelékből.

Annak ellenére, hogy a felső tízezer köreiben nem látják szívesen, Kate Rothschild megpróbálja összeegyeztetni a származásából fakadó kötelezettségeket és a saját vágyait. Vagyis azt, hogy háromgyerekes anya, Európa legpatinásabb bankárcsaládjából, de eközben szabad szellemű életet élne, mint egy tipikus fiatal nő.

világhatalmi elit rothschild rothschildok szupergazdagok rothschildek


Megtekintések száma: 292736





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet