​Keményen beleálltak Majkába: „Ne pózolj tolvajokkal” – Videó

2022. november 21., hétfő




Nem hagyta szó nélkül Jakab Péter, hogy Majka a Molnár Tamással közös új, kormány- és ellenzékkritikus videóklipben őt sem kímélte. A politikus videóban üzente meg a rappernek, hogy „ne tolja a hazug TV2 szekerét, és ne pózoljon tolvajokkal”.

A múlt pénteken közzétett klip – amely rejtett üzeneteket is tartalmaz – erős kritikákat fogalmaz meg közéleti témákban, a kormánypárti és ellenzéki politikusokat sem kímélve.

A néhány nap alatt több mint másfél milliós megtekintést bezsebelő Majka-klipben Jakab Péter a róla szóló sorokat nehezményezi, amelyekben az énekes felidézi a parizeres kampányát:

„A másik parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek,

Szembeköpi a sajátjait, ha úgy hozza az érdek.

Vajon melyik az az oldal, amelyik neked jót akarna,

Melyik segít igazán, melyik nem lép a nyakadra,

A kiöregedett komcsi, akinek nem jutott a húsból,

Vagy a kamu keresztény, akivel az ereszen lecsúszol” – hangik el a zenében.

A Nép Pártján Mozgalom elnöke hétfőn egy közel háromperces videóban, kiskutyájával játszva üzent Majkának. „Ő itt Bözsi, áldott jó kis kutya. Őt ismerem, téged, Majka, nem ismerlek, te se engem. De az egyik nótádban most azért mégiscsak megszólítottál. A fideszeseket jól kiosztottad, egyébként tetszett” – kezdte Jakab, majd úgy folytatta: amit róla mondott Majka, azt nem tartja igaznak. Elmondta, hogy amint gyerekkorában Miskolcon, most is szerényen él.

„Te is biztos szerényen éltél Ózdon, most nem tudom, hogy te hogy élsz, azt tudom, hogy én pont úgy, ahogy annak idején. Attól, mert az ember jobban keres, még nem biztos, hogy másképp akar élni, mint ahogy élt annak idején” – fogalmazott, majd az énekes Szijjártó Péter külügyminiszterrel való tavaly áprilisi közös fotójára utalva azt üzente:

„Neked Szijjártó Peti a barátod, én ki nem állhatom ezt az embert, például azért, mert a kínai lélegeztetőgépekből is bizniszt csinált. És az, aki bizniszt csinál a magyar emberek problémáiból, azt én nem legitimálom – a barátságommal sem. Nem pózolok vele, inkább pózolok akkor parizerrel.”

Szerinte Majka „mégiscsak egy olyan tévécsatornát szolgál és népszerűsít, amelyik lépten-nyomon hazudik azokról az emberekről, például rólam is, akik szeretnének egy jobb Magyarországot építeni, de legalább egy olyat, amelyik nem hazudik”.


Megtekintések száma: 4902





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet