Keresztre feszített embert formáltak az együttálló bolygók a Naprendszerben Jézus halála napján?

2017. május 19., péntek




Tudományos bizonyíték támaszthatja alá az elképesztő teóriát.

Tudományos bizonyítékok lehetnek az elmúlt évek egyik lemeghökkentőbb teóriájára, mely azt állítja, hogy különleges, soha nem tapasztalt bolygó együttállás következett be Jézus halála napján.

Egyes teológusok, és komoly történelemtudósok már egy ideje sejtették, hogy amikor meghalt Jézus a kereszten, valamiféle együttállás szerepet játszhatott abban, hogy a halála pillanatában hatalmas földrengés támadt a Golgota közelében.

Bár régen is gyakoriak voltak a földrengések, sokan egyetértenek abban, hogy nem olyan mértékben és nem azon a területen.

Jézust – ahogyan az Újszövetség is írja – minden bizonnyal i.sz. 33-ban, április 3-án, pénteken feszítették keresztre – állítják geológusok.

A legújabb geológiai vizsgálat a Jeruzsálemtől 20 kilométerre levő Holt-tengernél bekövetkezett földrengést vizsgálta, és egy csillagászati szimuláció segítségével nagyon érdekes dolgokra jutottak.

Ugyanis bizonyíthatóvá vált, hogy egy különleges együttállás okozhatta a természeti furcsaságokat abban a pillanatban, azon a napon, amikor Krisztus kilehelte a lelkét.

Ez egy olyan ritka csillagászati együttállás, hogy 600 évig nem is történt hasonló Krisztus után 33-tól kezdve.

A speciális bizonyítást Dr. Miguel Antonio Fiol történész végezte el, a Wisconsin-Madison Egyetem munkatársaként. Elmélete a számítógépes szimulációk szerint is helyesnek bizonyult.

A teória szerint Jézus halálának pillanatában a Naprendszer egyes bolygói egy kozmikus keresztet formáltak együttállásuk során.

A Szaturnusz, Uránusz, Jupiter, A Föld és a Vénusz álltak be abba a pozícióba, hogy egy keresztet, egészen pontosan egy keresztre feszített emberalakot ábrázoljanak.

A szakértő szerint ez több, mint véletlen. Ez egyfajta kozmikus jelzés, vagy talán Isten jelzése a világ felé, de mindenképpen összefügghet a keresztre feszítés eseményeivel.

Ráadásul az sem lehet merő véletlen, hogy a Szaturnusz formálta Jézus fejét, a körülötte lévő gyűrűvel, mintha valamiféle glória lenne rajta.

Jézus halálának pillanata olyan traumatikus volt a kozmosz és Isten számára, hogy nyomott hagyott nem csak az írott történelemben, hanem kozmológiai és geológiai szinten is.

Az egészet úgy fejtették meg, hogy a leírások és feljegyzések alapján egy számítógépes szimulációval pörgették vissza az időt, így vizsgálva a bolygók egykori pozícióját és pályáit.

A jelenség nem is annyira ritka, igaz nekünk rengeteget kellene várni, hogy hasonló következzen be.

A számítások szerint ugyanis 333 évenként következik be, Jézus halála után pedig 600 évig nem álltak így együtt a Naprendszer bolygói. Krisztustól számított 0-tól 2000-ig összesen 6 alkalommal következett be ez az együttállás.

Az egyes előrejelzések szerint legközelebb úgy 2900 környékén fog bekövetkezni.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen vallás jézus isten biblia


Megtekintések száma: 79033





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet