Kétszer, két egymástól különböző helyen látták ugyanazt az ufót!

2016. szeptember 27., kedd




Ilyen még nem volt. Kétszer látták egymástól különböző helyeken a titokzatos azonosítatlan tárgyat az Egyesült Királyságban.

Az ufó észlelések szemtanúi gyakran megkapják azt a kritikát, hogy az általuk látott, rögzített dolgok aztán csak úgy eltűnnek, és soha, sehol máshol nem bukkannak fel, mintha csak ők látták volna.

Sok szkeptikus ezért úgy hiszi, hogy valójában az ufó észleléseket bizonyos emberek meghamisítják, hogy hírnévre tegyenek szert, és szerepelhessenek a sajtóban.

Azonban egy nemrég történt új eset bebizonyítja, hogy az idegen eredetű korongok valóban ott repkednek az égen, és nem is egy város lakói látják rövid időn belül ugyanazt.

Ugyanis az történt, hogy kétszer látták egymástól különböző helyeken a titokzatos azonosítatlan tárgyat az Egyesült Királyságban.

Az első képet a nemrég említett, szintén ufókkal kapcsolatos felvételeket készítő John Mooner készítette Newton Abbot városa felett.

Először repülőnek hitte, de mikor jobban szemügyre vette, és látta a tárgy korong alakját, már kételkedni kezdett a repülő elméletben.

Biztos volt benne, hogy ez egy olyan szerkezet, amit nem emberek irányítanak, mivel olyan manőverekre volt képes, amire egyetlen repülő sem

Nem sokkal később egy másik képen is felbukkant egy hasonló objektum. Sőt, a képet megvizsgálva hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ez ugyanaz a korong alakú tárgy, mint ami New Abbot felett si feltűnt, és átsuhant az égen.

A második képet azonban egy másik szemtanú készítette egy 100 km-el távolabbi helyen, St. Athan közelében.

A képet egy Lisa Moulden nevű hölgy rögzítette, és felvette később a kapcsolatot John Moonerrel, akkor döbbentek rá, hogy mindketten ugyanazt fotózták le.

Ez volt az első kirívő eset, amikor bizonyítottan pontosan ugyanaz az ufót sikerült lefényképeznie két egymástól teljesen független szituációban és helyen tartózkodó személynek.

paranormál ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 131410





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet