Kim Dzsongun: Elkerülhetetlen a háború!

2017. december 8., péntek




A diktátor késő esti közlése szerint a háború már nem, csak a kezdete kérdéses.

Nemrég Észak-Korea megüzente azt, amitől a legjobban tartott minden létező hatalom: a háború részükről elkerülhetetlen.

Már nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem az, hogy pontosan mikor fog kirobbanni.

Ezzel még gyorsabb ütemben kezdett el ketyegni az a bizonyos visszaszámlálás, melynek a végén egy hatalmas nukleáris háború törhet ki a diktatúra és Amerika vagy az egész világ között.

A minisztérium szóvivője nyilatkozatban tudatta, hogy a nagyszabású dél-koreai-amerikai hadgyakorlatok, továbbá Washington fenyegetései, melyek szerint megelőző csapást mérne Észak-Koreára, a háborút a Koreai-félszigeten "kétségtelen ténnyé" teszik.

Az eredeti hírt a KCNA észak-koreai állami hírügynökség adta ki.

Hozzátették:

"Nem akarunk háborút, de nem bújunk el előle. Ha az Egyesült Államok elszámítaná magát türelmünk megítélésében és atomháborút robbantana ki, biztosan nagy árat fizettetnénk vele hatalmas nukleáris erőnkkel, amelyet állhatatosan fejlesztünk"

Az elemzők szerint ezek történelmi léptékben mérve gyakorlatilag a háború előtti pillanatok.

Eközben különféle bizarr betegségekről adtak jelentést Észak-Koreából, melyek feltehetően kapcsolódnak az ott zajló különféle nukleáris, atomkísérletekhez.

Az NBC News beszámolójában az egyik menekült azt mondta: azt hitték, hogy a szegénység és az éhezés miatt halnak meg a környékbeliek, de most már inkább a sugárzást hibáztatják a daganatos megbetegedésekért.

Egy 60 éves asszony arról beszélt, hogy a szomszédjában egy kisbaba súlyos testi fogyatékossággal született.

"Nem tudtuk megállapítani a baba nemét, mert nem voltak nemi szervei. Észak-Koreában a testi fogyatékkal született gyerekeket általában megölik. A szülei ugyanezt tették a kisbabával." - hangzott a beszámoló.

Mint ismeretes, Észak-Korea folyamatosan kísérletezik atomrobbantásokkal, emiatt óriási veszélynek téve ki a népét és a környező országokat.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség harmadik világháború észak-korea háború


Megtekintések száma: 15100





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet