Kína uralma: 2018-ig minden amerikai dolláron kínai aláírás lesz

2016. február 3., szerda




A globális hatalom súlypontjának eltolódása egyre gyorsul azon nyomás hatására, hogy biztosítsák az összes olaj és más nemzetközi áruk kereskedését kínai jüanban, és nem a kazár, úgynevezett amerikai dollárban, értett egyet több forrás.

Minden "amerikai dollár" el lesz látva egy kínai személy aláírásával 2018-ig azon különmegbízott szerint, akit a Pekingben székelő kínai uralkodók küldtek a Fehér Sárkány Társasághoz. Megígérte, hogy küld egy fényképet ezekről a dollárokról ehhez a hírlevélhez, miután visszatért Kínába.

Ezen nyomás részeként a kínai elnök Hszi Csin-ping Szaúd-Arábiába, Egyiptomba és Iránba látogatott, hogy ígéretet tegyen egy hatalmas ipari és infrastrukturális fejlesztésre, ha a közel-keleti olaj jüanban kerül értékesítésre, Pentagon források szerint. Ugyanakkor Hszi Szaúd-Arábiában tett látogatását követő híradások jelezték, hogy a kínai elnök dühös volt, amiért a szaúdi koronaherceg Mohammed Bin Nayef semmibe vette őt.Helyette csak a szenilis Salman királyt és fiát, a "helyettes trónörököst" láthatta.

Nayef már régóta közel van az amerikaiakhoz, és tevékenyen részt vesz az ISIS-ben és más hasonló ügyekben, CIA tisztviselők szerint.

Hogy látható legyen, mennyi minden változott az USA-ban Szaúd-Arábia irányába, nézzük meg a következő hat perces kongresszusi meghallgatást, melyet Hank Johnson vezetett, ahol a nemrég visszavonult amerikai szíriai nagykövetet Robert Fordot próbálta rávenni, hogy vallja be, Szaúd-Arábia a fő támogatója a radikális vahabita iszlámnak.

A szaúdiak jelenleg megadási állapotban vannak, és csak a magasabb szintű harcra várnak, hogy aztán a győztes lábát megcsókolhassák, Fehér Sárkány Társaság források szerint.

Pentagon források ennél tovább mentek kifejtve, hogy a probléma nyomon követhető Törökországig, Németországig és természetesen a Bush/Clinton nekonzervatív kazár frakcióig az USA-ban.

Emiatt az amerikai hadsereg Barack Obama elnök szóvivőt rávette, hogy hívja fel Vlagyimir Putyint Oroszországban január 13-án. Ezen a konferencián a Pentagon és Oroszország megállapodtak, hogy fokozzák katonai kapcsolataikat az ISIS elleni harcon túl Szíriában, és hogy ezt teszik a kazár maffia ellen szerte a világon. A Védelmi Hírszerző Ügynökség vezetője Mike Flynn tábornok jelenleg egy hátsó csatorna az orosz vezérkari főnök Valerij Geraszimov, és Joseph Dunford, az amerikai főparancsnok közötti kommunikációban.

Az orosz és a kínai hadsereg, valamint a Pentagon, a bolygó túlnyomorészt legerősebb katonai erejének támogatásával, Dunford a múlt héten a NATO vezetőivel találkozott a múlt héten Brüsszelben,

hogy elmondja nekik, hogy Recep Erdogan török elnöknek és Angela Merkel német kancellárnak távoznia kellene többek között a folyamatban lévő európai menekültügyi válság megteremtésében való részvételük miatt.

Ezt hangsúlyozva Mustafa Koc török milliárdos "találkozott létrehozójával, ami úgy tűnik egy üzenet az oligarchák számára, hogy tegyék ki Erdogant." Mustafa, aki "szívrohamot kapott" január 21-én, tagja volt a Külkapcsolatok Tanácsának, és magas rangú Rockefeller képviselő Törökországban.

Dollar Rises Most Since August As China Rate Increase Saps Risk

Pentagon források a kazár maffiát és török helyetteseiket hibáztatják 12 tengerészgyalogos haláláért , mely Hawaiion történt január 14-én. A válaszcsapás Törökország ellen "véres puccsal, valamint a török infrastruktúra és tengerentúli bázisok elleni támadásokkal fog járni Azerbajdzsánban, Grúziában, Katarban és Szomáliában."

Dunford tábornok találkozott továbbá francia kollégáival a múlt héten, hogy koordinálja a kazár megbízott erők elleni támadásokat Líbiában.

A francia hadsereget arra is felkérték, hogy csatlakozzanak a kazár maffia elleni harchoz, amibe beleegyeztek, hogy megteszik.

Eközben a kazár maffia és ügynökeik azért küzdenek, hogy visszatartsák a pénzügyi ellenőrző mátrixukat a széteséstől. Japán yakuza és iráni kormányzati források szerint a kazár maffia a perzsa királyi családi arannyal kereskedik, melyet Thaiföldön tartottak cserébe kábítószer pénzért, kizárva a nyugati bankokat. Bizonyos irániak tisztára fogják mosni a kábítószer dollárokat most, hogy az Irán elleni pénzügyi szankciók megszűnnek. Az eredeti Irán/Kontra botrányban részt vett idősebb George Bush és bandája, így nem nehéz kitalálni, hogy ezek ismét ugyanazok az emberek.

A Japán Császár állítólag szintén a Fülöp-szigetekre utazik ezen a héten látszólag azért, hogy megünnepeljék Japán és a Fülöp-szigetek közötti kapcsolatok normalizálását.

Figyelembe véve a kazár maffia arany miatti kétségbeesését könnyű kitalálni, hogy a japán uralkodó az arany miatt érkezik, hogy fedezetet találjon a japán jennek.

Tsutomu Kuji japán történész egy hamarosan megjelenő könyvben azt mondja, hogy a császár nagyapja, Meidzsi császár, korábban Toranosuke Omura egy nem császári vérből származó személy volt, akit a császár szerepére a Choshu klánból az Iwasaki család választott. A Choshu klán a Rothschild család eszköze volt Japánban a hatalomátvételhez. Az Iwasaki család az, amely a Mitsubishi csoport mögött áll, és amely hatalomra segítette Shinzo Abe miniszterelnököt. A Mitsubishi csoport ugyancsak a legfőbb Rockefeller megbízott Japánban. A Rockefellerek váltak a fő kazár irányítókká Japánban a 2. Világháború után.

Japán tudósítások azt mondják, hogy Abénak nemrég növelni kellett a gyógyszerezését a rejtélyes bélbetegségével kapcsolatban.

Eközben az Egyesült Államokban a kazár maffia uralma elleni támadás tovább gyorsul Hillary Clinton és más kazár maffia álpolitikusok folyamatban lévő eltávolításával. Ahogy egy Pentagon forrás fogalmazott: "Hillary bajban van" 100 FBI ügynökkel, plusz 50 nyugdíjas ügynökkel együtt az esetével kapcsolatban. Egy különleges ügyészt neveztek ki, hogy vádolja meg őt árulással, kémkedéssel és azzal, hogy a "Clinton Alapítvány segítségével árnyékkormányt működtetett," mondta a forrás. Annak érdekében, hogy felkészítsék az amerikai közvéleményt Hillary eltávolítására, a neokonzervatív David Petraeus tábornokot hamarosan le fogják fokozni, mert amerikai államtitkokat adott el Izraelnek, állítja több forrás.

Volt még egy figyelemre méltó törés a kazár média hazugsággyárban a múlt héten, amikor a széles körben olvasott Drudge Report híroldal egy közvélemény-kutatást végzett a közelgő amerikai elnökválasztásról, amely több mint egymillió válaszadóval rendelkezik. Ezen felmérés szerint Clinton támogatottsága 0,88%, Jeb Bushé 0,9% volt. Donald Trump 36%-ot ért el ugyanezen szavazáson.

Ezzel szemben a kazár maffia által ellenőrzött média, mint a New York Times azt mondják, hogy Clintonnak 48%-os a támogatottsága, míg Bush több mint 10%-on áll.

A támadás a világ tőzsdéi ellen időközben szünetelt, de arra számítanak, hogy tovább folytatódik azon kampány részeként, hogy eltávolítsák a kazár maffia fő hatalmi pillérét: az értéktőzsdék alapítványokon keresztüli irányítását.

Hogy lássuk, hol koncentrálódik a kazár maffia vállalati hatalma, vessünk egy pillantást a világ térképére az értéktőzsde értékelések szerint:

vilagterkep-gazdasag

Azt mutatja, hogy az USA, Anglia, Japán és Európa hatalmasak, míg a hadsereg és áru szuperhatalom Oroszország éppen csak egy kicsi piszok, és Kína, amely már most a világ legnagyobb gazdasága (11-szer több acélt termel, mint az USA, és több betont használt az elmúlt három évben, mint az Egyesült Államok a 20. század folyamán), csak egy apró folt a térképen.

A kazárok felfújt részvényárfolyamokat használnak, hogy tisztára mossák a pénzüket a reálgazdaságban. Ez az, amiért annyira kétségbeesetten próbálnak életet lehelni a tőzsdékbe. A tőzsdéket azonban annyira kiütötte a mögöttes valóság, hogy a mesterséges kísérlet, hogy fellendítsék a piacokat, bukásra van ítélve.

A reálgazdaság mutatói, mint a Baltic Dry index, a szállítás ára, továbbra is rekord mélyponton van.

Európában az olasz bankszektor gyengélkedik, ami azon elváráshoz vezet széles körben, hogy Olaszország lesz a következő Görögország. Az olasz 2,144 trillió dolláros GDP azonban tízszer nagyobb, mint Görögországé, ezért ez olyan lesz, mint tízszer Görögország. Franciaország gazdasági vészhelyzetet jelentett a múlt héten, vagyis a valódi európai válság csak most kezdődik.

Ez a háttere Christine Lagarde IMF igazgató január 18-i Ferenc Pápával történt találkozójának. Ezen a találkozón az amerikai katonai hírszerzés szerint Ferenc Pápa egyetértett azzal, hogy a Vatikán vagyonát átviszik egy globális adósság jubileumba, majd nyugdíjba vonul. Az IMF továbbra is létezni fog, de csak tanácsadói szerepben, mivel nem lesz meg a hatalma a pénz létrehozásához és elosztásához, mondta az Ázsiai Fejlesztési Bank egyik forrása.

CIA források eközben e-maileket küldtek e sorok írójának a múlt héten elmondva, hogy "A kazár uralom egy hónapon belül véget ér." Sok ilyen jóslat jött és ment anélkül, hogy bármi történt volna, de ha egy felületes pillantást vetünk a világ híreire, mind a internetre, mind a vállalati médiára, egyértelművé válik, hogy valami nagy dolog közeleg.

Forrás: Újvilágtudat

összeesküvés politika gazdaság


Megtekintések száma: 10126





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet