Kirúgták a bolgár újságírónőt, miután leleplezte, hogy Szíriába érkeznek fegyverszállítmányok...

2021. augusztus 20., péntek




Több száz tonna számra csempészték szíriai terroristáknak diplomáciai járatokon, álcázva. Erről nem beszél a média!

Elképesztő dolgok zajlanak a média tudta nélkül. Pontosabban az az igazság, hogy nagyon sok esetben tud róla a média, csak nem tesznek semmit ellene.

Azért nem, mert komoly érdekekbe ütköznének, és olyan emberek és hatalmak tyúkszemére lépnének rá, amire nem lenne szabad.

Így volt ezzel Diljana Tajtandzieva bolgár tényfeltáró újságírónő, aki felfedezte, hogy amerikai, izraeli és balkáni országokból érkeznek fegyverek Szíriába, a terrorista csoportoknak.

Amerikának komoly szerepe volt abban, hogy a keleten uralkodó helyzet ilyen mértékben eszkalálódon.

Exkluzív interjúban elmondta a perzsa Fars News Agency hírügynökségnek, hogy az azerbajdzsáni Silk Way Airlines diplomáciai engedélyt kapott, hogy több száz tonna fegyvert szállítson a világ különféle országaiba és azokat terroristák és lázadók kapták meg.

Korábban már a csehek is elmondták, hogy olyan dokumentumok vannak a kezükben, melyek bizonyítják, hogy az USA nagy mennyiségű fegyvert vásárolt tőlük, majd azokat a terrorista csoportoknak adta tovább.

Ilyen szempontból lényegében Amerika az, mely tovább élteti a terrort, ugyanis folyamatosan munícióval látja el őket - állítják sokan.

A szóban forgó riporter hölgy még 2016-ban meglátogatta Aleppó városát, ahol a földalatti raktárakban rengeteg bolgár fegyvert talált.

Kideríttet, hogy ezek tényleg egy bolgár gyárban készültek, majd törvényes módon exportálták azokat Szaúd-Arábiába, onnan pedig átcsempészték őket Szíriába. Azt is kiderítette, hogy ez csak egy piciny szelete volt annak a rendszernek, mely fegyvereladásokat működtetett a világban.

Az amerikaiak tonnaszámra adtak el fegyvert a Közel-Kelet szélsőséges erőinek, ezzel megágyazva a menekülthullámnak.

A IATA szabályzata szerint katonai teher szállítása polgári gépeken tilos. Ezt a Silk Way Airlines úgy kerülte meg, hogy a helyi ügynökségeken át intézte a diplomáciai mentességet.

Amikor tényfeltárását megjelentette, a bolgár nemzetbiztonsági hivatal azonnal megindított egy vizsgálatot és Tajtandzieva szerződését azonnal felbontották, úgyhogy munkáját nem tudta folytatni.

Így jár az, aki olyan dolgokat tár fel, amit a fősodrartú média dezinformációval akar elhallgatni.

Titkos fegyveralkuk mennek a világ minden részén, és olyan ügyletek zajlanak, melyek 5-10 év múlva fogják éreztetni a hatásukat Európában.

OSZD MEG másokkal is!

politika összesküvés bevándorlás botrány


Megtekintések száma: 232092





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet