​Kiszivárgott a Barátok közt befejezése: így érhet véget a közel 23 éve tartó történet

2021. február 11., csütörtök




Megdöbbentő...

A Blikk írja:

Megdöbbentő! Kiszivárgott a Barátok közt utolsó egy hetének teljes történetvonala. Ahogy a Blikk november végén először megírta, a sorozat a nyár elején megszűnik, így érthető, hogy a produkció méltó módon szeretné lezárni a közel 23 éve tartó történetet. A 120 oldalas dokumentum, amelyet a szerkesztőségünkbe valaki egy ismeretlen e-mail-címről juttatott el, számos igazán jó és meglepő sztorit tartalmaz, ám a szerzői jogi törvény értelmében mi sem idézhetünk belőle. Annyit elárulhatunk, hogy ahogy azt már a Barátok közt több mint két évtizede alatt megszoktuk, több izgalmas családi és magánéleti történettel és persze, meglepő fordulatokkal készülnek lezárni az RTL Klub népszerű sorozatát, amelynek utolsó időszakában néhány korábban erősen meghatározó szereplő is feltűnik majd.

Természetesen először mi is kételkedtünk, de informátoraink a leírásunk alapján megerősítették az irat hitelességét, és az is kiderült, a történetvonalat tartalmazó dokumentum több olyan emberhez is eljutott az elmúlt napokban, akik legkorábban hónapok múlva kaphatták volna meg ezeket az oldalakat, csak akkor, amikor az utolsó jeleneteket forgatják.

Megkerestük a producert, hogy megkérdezzük arról, mit szól a kiszivárogtatáshoz, ám Ondruss Ilona titokzatosan válaszolt.

„Az nem meglepő, hogy már most sokan kíváncsiak arra, mi lehet a Barátok közt utolsó epizódjában. Számos híres sorozatnál is szinte vadászat indult, hogy idő előtt kiderítsék, miként búcsúznak a karakterek, így kifejezetten hízelgő ez az érdeklődés. Azt viszont kicsinyes és szakmaiatlan dolognak tartom, ha valaki visszaél egy ilyen információval. A Barátok közt befejezésére egyébként több verzió készült, még nem lehet tudni, hogy melyik kerül majd képernyőre. Az biztos, hogy az utolsó epizódokban méltóképpen búcsúzunk el a nézőktől. Az is elképzelhető, hogy néhány régi szereplő is feltűnik” – mondta Ondruss Ilona, a Barátok közt kreatív producere, aki információink szerint elindított egy belső vizsgálatot, hogy kiderítse, hogyan juthatott ki bármilyen bizalmas információ a Barátok közt színfalai mögül.

Külföldön féltve őrzik

Amerikában nagyon komoly következménye van annak, ha valaki kiszivárogtat bármilyen forgatókönyvet vagy annak egy részét. Igaz, a filmstúdiók nagyon jó trükkökkel képesek megfejteni, ki lehetett az elkövető.

„Sokan nem is tudják, hogy hol van megjelölve az ő változatuk, de sokszor nem is minden igaz abban a verzióban, amit megkapnak. A legjobb példa erre, hogy A birodalom visszavág legtöbbet idézett mondata, a Luke, én vagyok az apád nem is szerepelt az eredeti forgatókönyvben, nehogy kiszivárogjon” – árulta el Dudás Viktor filmszakértő, aki szerint ha kiderül esetleg egy-két történet, az a nézettséget negatív irányba nem befolyásolja, de komoly presztízsveszteség, hiszen így a meglepetés ereje vész el.


Megtekintések száma: 2884





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet