Kiszivárgott videó arról, ahogy a 13.000 éves fekete lovag műholdat megsemmisítik?

2017. március 21., kedd




Az előkerült felvételen állítólag az látható, ahogyan az Illuminátusok általi csapás megsemmisíti a Földünk körül évezredek óta keringő szondát. Kérdés, hogy azt látjuk-e, amit mondanak.

Vajon mi észlelhető a kiszivárgott felvételen, melyről alig tudni valamit? Egy idegen műhold eltávolítása a Föld körüli pályáról?

Vagy valami egészen más? Esetleg egy meteor, vagy ufó kilövése, mielőtt belépne a Föld légterébe?

Rengeteg elmélet született róla, hogy minek is vagyunk tanúi. A legtöbben úgy emlegetik a több nagy videó megosztóra is felkerült videót, mint azt a pillanatot, amikor az illuminátusok megsemmisítik a híres fekete lovag műholdat.

Hogy ezek a források honnan szedik, hogy valóban a 13.000 éves idegen műhold kilövéséről van szó, még nem tudni, de nagyon sokan átvették a hírt, és így mutogatják a videót.

Eszerint az elmélet szerint az illuminátusok azért lőtték ki a műholdat, amiről már több évtizede tudnak, hogy ne akadályozza meg őket abban, hogy több tucat kémműholdat telepítsenek a jövőben a Föld körüli pályára, amivel az emberiség nagy részét meg lehet majd figyelni.

A fekete lovag ugyanis egyfajta fék, ellensúly volt, mely figyelte az emberi ténykedést, és ha kellett, beavatkozott, így védve az emberiséget önmagától.

Mások viszont azt gondolják, hogy egy a Föld légkörébe belépni készülő objektumokra csaptak le. Talán egy óriási aszteroida lehetett, melyet sikerült még idő előtt megsemmisíteni, mielőtt baj történhetett volna.

Vagy talán idegenek léptek be illetéktelenül a légtérbe, és a figyelmeztetések ellenére is tovább folytatták az útjukat, mire válaszol hatalmas rakétákkal lőtték ki a tárgyat.

De könnyen lehet, hogy csak egy ügyes átverésről van szó, vagy egy titkos légvédelmi gyakorlatról.

Szerinted mi látható a felvételen?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen műhold eltitkolt tények illuminátusok fekete lovag


Megtekintések száma: 40446





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet