Kiszivárogtak a NASA világvége térképei: a világhatalmi elit, és a szupergazdagok rétegei már a bőrüket mentik?

2023. szeptember 30., szombat




A várható kataklizmánál már csak egy a riasztóbb... hogy mit is tesznek ellene. A bunkerek és szuper erődítmények építése már megkezdődött…

Nem véletlen, hogy az utóbbi időben jelentős mennyiségű üres telket vásároltak fel, kimagasló részben szupergazdag családok, dinasztiák, hogy ott különféle építkezésekbe kezdjenek.

Furcsa módon ezek an komplexumok szinte minden esetben a földbe, vagy a föld alá épülnek, vagy pedig jelentős részük vezet le a föld alá, vagy különféle dombok, hegyoldalak gyomrába.

Mindez véletlen lenne? Ahogyan az is véletlen, hogy világszerte, de főleg Amerikában egyre nagyobb aktivitásról számolnak be a legnagyobb katonai szuperbunkerek környékén?

Nemrégiben a Raven Rock Mountain komplexumáról írták és beszélték azt, hogy egyre nagyobb a készültség a környéken, és elkezdték a bunkert korszerűsíteni, valamint élelmiszer szállítmányok indultak meg.

Az élelmiszerszállítmányok egyébként más üres telkekre is elindultak, ahol láthatóan még nem épült fel semmi... hivatalosan legalábbis.

Ugyanis a szupergazdagok nem akarják, hogy kitörjön a pánik és az amerikai kormánynak kötött titkos megállapodás, azaz deal keretében engedélyt kaptak, hogy területeket vásároljanak fel, és élelmiszert, forrásokat halmozzanak ott fel.

Cserébe senki sem tudhat meg semmit a közelgő veszélyről, és ez így is maradt, mivel a kormány mö9gött álló világhatalmi elit, a szupergazdagok szándékában áll túlélni, még akkor is, ha a világ 96%-a el fog pusztulni.

A szupergazdagok között olyan emberek is feltűnnek, akiknek ugyan nem kiemelkedő a vagyonuk, de valamilyen szempontból - talán a társadalomban elfoglalt helyük miatt - fontosak a rendszernek, ezért az ő neveik is szerepelnek azon a mentőlistán, mely azoknak a nevét tartalmazza, akik túl fogják élni az apokalipszist.

Köztük rengeteg író, szerző, kutató és fizikus, valamint filozófus és nyelvész van. Egy komplett backup társadalmat szeretnének tehát a háttérben kimenteni arra az esetre ha beütne a baj?

Sokan úgy sejtik, hogy a hirtelen beindult földszerzések mögött valóba az áll, hogy a szupergazdagok tudnak valamit.

A Vivo nevű, kifejezetten atombiztos bunkerekre, luxusbunkerekre, földalatti létesítményekre szakosodott cég ma ÖTSZÖR annyi megrendelést kap, mint az elmúlt években együttvéve összesen, ami szintén sokatmondó.

A NASA berkeiből kiszivárogtak olyan világvége térképek, melyek egy lehetséges kataklizmát ábrázolnak. Ebben az az érdekes, hogy azon területek, melyeket elkezdtek felvásárolni a gazdagok, érintetlenek.

Ha összerakjuk a képet, akkor lehet, hogy tényleg tudnak valamiről, és a szupergazdag családok már elkezdték mentei a bőrüket.

Az persze nagyon nagy kérdés, hogy mi az a kataklizma pontosan, amire ennyire készülnek?

A NASA által hitelesített képeket nem teljesen a NASA készítette, de ők voltak azok, akik egy külsős céget bíztak meg a térképek elkészítéséve, amit később verifikáltak.

A térképek alapján a legtöbbeknek az a sejtése, hogy egy esetleges pólusváltástól tarthat ennyire a világhatalmi elit, mivel a térképen vízzel elárasztott, néhol jelentősen átformált földterületek, kontinensek láthatók.

Mások szerint egy lehetséges aszteroida becsapódás az, ami ezt eredményezheti a Földdel, méghozzá egy óceánba csapódást követően, ah elég nagy a gyilkos szikla.

Egyre több bizonyíték lát arra vonatkozóan is napvilágot, hogy a NASA egyes belső vizsgálatai szerint egy esteleges pólusváltás nem több ezer, vagy több száz év alatt menne végbe, hanem jelen esetben akár alig néhány év, a legrosszabb számítások szerint egyetlen év alatt.

Tény, hogy olyan bunkereket építenek gőzerővel többségben, melyek a sugárzás ellen is védenek, így valószínű, hogy a kormányzat és a legfontosabb emberek már tudnak arról, hogy a közeljövőben bekövetkezhet a pólusváltás - állítják az elmélet hívei.

Hogy ez tényleg így lesz-e? Nem tudni. A szkeptikusok szerint nincs semmi furcsa abban, hogy egyre nagyobb számban építenek bunkereket a gazdagok és talán csak egy furcsa hóbortról van szó, vagy egyszerűen tudatosabbak lettek az emberek, és érezve a rengeteg veszélyforrást a világban, biztosítani akarják saját maguk, és családjuk túlélését.

Bárhogyan is van, hamarosan kiderülhet, ha újabb előrelépés lesz az ügyben.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr világvége kataklizma háttérhatalom szupergazdagok


Megtekintések száma: 89690





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet