Kiszivárogtatott dokumentumok kerültek elő, melyek igazolhatnak több összeesküvés elméletet

2016. november 3., csütörtök




Egy különös táska került elő a napokban, mely tele volt olyan lemezekkel, melyek különféle digitalizált dokumentumokat, fájlokat tartalmaztak, amik több ismert összeesküvés elmélethez kapcsolódhatnak.

Rejtélyes eset történt nemrégiben Welsh környékén. Különös, szatyrokba, szemetes zacskókba csomagolt CD lemezeket találtak az utóbbi időben a terület több pontján.

Ezek a gazdátlan lemezek különböző fájlokat tartalmaztak, és mindegyik csomagra rá volt írva egy sejtelmes üzenet, mely így szólt: „olvasd el, és tegyél fel kérdéseket!”

Nem is a megtalálás körülménye a legérdekesebb, hanem ténylegesen az, hogy mit is tartalmaztak ezek a CD lemezek.

A diszkeken ugyanis rengeteg dokumentum volt, több tucatnyi, szkennelt és fényképezett papírról, és egyéb digitalizált anyagok, felvételek.

Egyes források szerint az információk több ismert, eddig még nem teljesen, vagy nem 100%-osan bizonyított összeesküvéssel is kapcsolatban áll, és akár perdöntő dokumentumok is rajta lehetnek ezeken a lemezeken.

Hogy pontosan milyen ügyekkel kapcsolatosak ezek a lemezek?

A hírek szerint a NASA és az Amerikai kormány mind érintett az ügyben, de szó van még az egyik lemezen titokzatos körülmények között elhunyt hírességek nyomozati anyagairól is.

Egyelőre arról nincsenek információik a hatóságoknak, hogy ki lehet az a rejtélyes illető, aki ezeket a lemezeket készíthette, és szétszórhatta a területen, és az sem tiszta, hogy ezt pontosan milyen céllal tette.

Az összeesküvés elméletek hívői viszont úgy gondolják, hogy valaki olyan lehet, aki túl mélyre ásott a kormány titkos ügyeiben, és veszélyben érezte a saját életét, ezért megszabadult a bizonyítékoktól, amiket begyűjtött.

Ezek egyelőre csak különféle elméletek, és valójában senki sem tudja, hogy ténylegesen milyen információkat tartalmaznak a lemezek, és hogy mennyire valósak egyáltalán.

Ha ténylegesen valós adatokat tartalmaznak, akkor ne legyünk naivak, ez a rengeteg adat el fog tűnik a süllyesztőben, hiszen a kormánynak és a titkos szervezeteknek nem érdekük, hogy ezek nyilvánosságra kerüljenek.

idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 15840





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet