Kitálal a nyugdíjas NASA alkalmazott: mesterséges építmények vannak a Holdon?

2023. március 26., vasárnap




Tényleg nem vagyunk egyedül a kozmoszban...?

Ken Johnson a NASA egykori munkatársa ráunt, hogy a Nemzetközi Űrhivatal évtizedek óta az orruknál fogva vezeti az embereket. Úgy döntött kitálal. 

Megpróbálja felnyitni az emberek szemét és beszél azokról a fotókról és filmekről, amelyeket még azelőtt látott, mielőtt kitörölték volna róluk a “nem oda illő” furcsa dolgokat.

Elmonsáda szerint látott UFO-kat és bázisokat is a Holdon készült fotókon. Bár ezekről a dolgokról már évek óta beszélnek az összeesküvés-elméletek kedvelői, azért akad néhány érdekes dolog az egykori NASA munkatárs sztorijai között.

Elvileg ezeket az információkat nem szabadna megosztania senkivel, mert aláírt egy titoktartási nyilatkozatot, de úgy gondolja, mivel törvénytelen dolgot tesz a NASA az igazság meghamisításával, ő is megteheti azt, hogy elmond dolgokat.

Amikor még a NASA-nál dolgozott, véletlenül olyan fotókra bukkant az archívumban, amelyeken az Apollo küldetés modulja látható a Hold felszíne felé közeledve és mellette pedig idegen űrjárműveket. 

A fotókat az asztronauták készítették a modul leválása során, majd sok más fényképpel egyetemben, amelyeken UFO-k és idegen építmények láthatóak a Hold felszínén, titkosnak minősítettek.

Ezeket a fotókat évekkel később publikálták ugyan az interneten a NASA nyilvános archívumában, csakhogy kitöröltek róluk minden a földönkívüliekkel kapcsolatos dolgot.

Hogy lesz-e baja a nyugdíjas NASA dolgozónak? Aligha. Bizonyítéka nincs, csak amit a saját szemével látott, az pedig kevés ahhoz, hogy ártson az űrhivatalnak. 

Éppen ezért a legtöbben csak egy bolond vénember szereplési vágyának tudják be a dolgot. 

De mint tudjuk, minden mesének van valami valóság alapja, így megeshet, hogy egyszer majd kiderül az igazság és igencsak meg fogunk majd lepődni…

OSZD MEG másokkal is!

ufók összeesküvés


Megtekintések száma: 98010





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet