Kitálalt a patológus Diana haláláról! Durva dolgokat mondott!

2023. április 29., szombat




Nagy vihart kavart Dr. Richard Shepherd elemzése Diana hercegnő balesetéről.

Az elismert patológus már több mint 23 ezer holttest vizsgálatát végezte el. A Daily Mail cikke szerint részt vett egyebek mellett a szeptember 11-i terrortámadás áldozatainak vizsgálatában, a 2005-ös londoni bombamerényletek halottainak boncolásában, egyik első munkája patológusként pedig a 17 halálos áldozattal járó Hungerfordi mészárlás volt.

1997. augusztus 31. tragikus napja után ő volt az, aki újra megvizsgálta a 36 éves Diana hercegnő holttestét, hogy egy második boncolással megállapítsa a halál okát, és ezzel talán eloszlathatják a keringő összeesküvés-elméleteket.

“Az emberek kérdésekkel kezdték ostromolni a halott hercegnőről: “Mosolygott a halálában? Gyönyörű volt, mintha élne? Tényleg terhes volt?” De Shepherd tartotta magát fogadalmához: nem árult el egyetlen olyan részletet sem, ami már ne jelent meg volna a sajtóban.

Most azonban annyit közölt sejtelmesen, hogy “patológiailag nem volt bizonyíték Diana terhességére.”

De azt is hozzátette: “Vannak nők, akik azt állítják, hogy már a fogantatás pillanatában tudják, hogy teherbe estek. Vajon ő is közéjük tartozhatott?”

A halál körülményeiről azonban már sokkal egyértelműbben fogalmazott:

“Bárcsak azt mondhatnám, hogy Diana mindenképpen meghalt volna a balesetben, de az igazság az, hogy ha azon a napon használja a biztonsági övét, ott lehetett volna a fiai esküvőin.”

A patológus meggyőződése, hogy ha Diana be van kötve, maximum egy monoklival és törött karral sétált volna el a baleset helyszínéről.

Mivel azonban semmi sem védte, “másfél elefántnyi súllyal nehezedett rá az ütközés ereje, az emberi test pedig nem képes túlélni egy ilyen erőhatást.”

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes hihetetlen rejtélyek összeesküvés


Megtekintések száma: 69653





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet