Kitálalt az 51-es körzet volt dolgozója: idegenekről, és az Orionról beszélt!

2023. november 12., vasárnap




Információi szerint a Földi haderők nagy részét már földönkívüliek irányítják.

Egy korábban az 51-es körzetben dolgozó volt munkatárs most kitálalt arról, hogy valójában mi is folyik a színfalak mögött.

Dan Burisch Kaliforniában született 1964-ben és mikrobiológiát valamint filozófiát tanult a Las Vegasban található egyetemen. 1986-ban doktorált mikrobiológiából.

Elmondta, hogy 1986-ban volt egy megkeresése. Ismeretlen, feltehetően kormányzati körökhöz tartozó emberek keresték meg őt egy konkrét céllal.

Katonai egyenruhát viseltek, és egy titkos katonai projektben ajánlottak fel neki vezető pozíciót.

1987-ben már egy nevadai létesítményben kezdett el dolgozni ennek hatására. 1989-bne különféle szövetmintákat tanulmányozott. Nem tudta, honnan vannak, ezt felettesei soha nem árulták el de olyan dolgokat tapasztalt ezeken a szövetmintákon, amilyet földi élőlényeken még soha.

Mivel félt, hogy baja lehet abból, ha sokat kérdez, nem mondott semmit. Csak vizsgálta szöveteket.

1994-ben aztán egy Century IV nevű földalatti létesítményben kezdte meg az új munkáját, szintén kormányzati megbízásra. Elmondta, hogy ez az 51-es körzet egy részlege volt a felszín alatt.

Itt vált számára nyilvánvalóvá minden. Elmondása szerint a hadsereg valóságos megszállottja volt a földönkívüli technológiáknak. Az információi szerint Roswell tényleg valóság volt, és az ott lezuhant technológiát a napjainkig próbálják megfejteni, több-kevesbeb sikerrel.

A nagy részét már sikerült a modern technológiában hasznosítani.

A roswelli ufó darabkái tették lehetővé az érintő kijelzőt, a mobiltelefonok gyors fejlődését, az éjjellátó technológiákat, és a holografikus technológiát is.

A hadsereg egyes divíziói már idegenekből állnak, ezt a NASA is nyilvántartja titkos táblázatokban, rangok és egyéb szempontok szerint.

Ezek a lények az Orion felől érkeztek, hatalmas csillagkapukat építve tudnak eljutni egyik végpontból egy másik végpontba. Ezt a csillagkapu technológiát tanulmányozza a hadsereg már majdnem 2 évtizede.

A földönkívüliek már világszerte beépültek a nemzetek hadseregeibe, számtalan helyen. valahol tudnak a jelenlétükről, valahol teljesen észrevétlen a tevékenyégük.

Szerinte azért nem árulja el a hadsereg és a Pentagon azt, hogy mi folyik a színfalak mögött, mert nagyon kockázatos kísérletek zajlanak ezekben a létesítményekben, és ez nemzetközi szinten felháborodást váltana ki az emberekben.

A földönkívüli felügyelet ellenére ugyanis nagyon veszélyes térkapukat nyitni, mivel azokon át más, ellenséges szándékú fajok is érkezhetnek a Földre.

Ugyanakkor hamarosan egyre több információt szivárogtatnak ki az egészről idővel. 

Sőt, azt állítja, hogy lesz egy nagy bejelentés a jövőben, még nem tudni mikor, amikor egy részét az igazságnak elárulják, megelőzve ezzel azt, hogy végképp kiszivárogjanak a titkok, és az emberek hite meginogjon a titkosszolgálati szervekben és a hadseregben.

Dan szerint az ufó kutatók csak a felszínt kapargatják, és sokkal durvább dolgok zajlanak a háttérben, mint azt bárki gondolná.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 63656





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet