Kitálalt egy volt hentes: borzalmas dolgok zajlanak a húsipar színfalai mögött!

2021. október 14., csütörtök




A húsipar ugyanis az egyik leggusztustalanabb ipar - állítja egy neve elhallgatását kérő hentes.

Olyan dolgokba avatta be a közvéleményt, melyeknek egy része eddig is nyílt titok volt, azonban így az emberek elé tárva még bizarrabb, és egyszerűen nehéz elhinni, hogy a profitért idáig lehet süllyedni.

Az élelmiszeripar legkososabb futószalagja a húsiparé...

Arról ne is beszéljünk, hogy a WHO - Egészségügyi Világszervezet - hivatalos ajánlása a vörös feldolgozott húsokra az, hogy valószínűleg rákkeltők.

Ez ugyanis nem minden.

A legtöbb hentes, főleg azok, akik nagy és modern húsipari üzemekben dolgoznak - jellemzően külföldön, de állítólag idehaza is vannak "húsgyárak", ahol így dolgoznak - elmondták, hogy léteznek vegyszerezett húsok.

Sőt, ma már a húskészítmények túlnyomó többsége "szépészeti" kezelésen esik át.

Ami már romlóban van, újra megmossák ecetes lében áztatják, vagy oxigénes gázt eresztenek rá, amitől újra szép színe lesz.

Ezek azonban még viszonylag ártalmatlan trükkök, amik legfeljebb egy gyomorrontással végződnek.

A mai hústermékek túlnyomó része ma már nem úgy készül, mint régen, és több mesterséges anyagot tartalmaznak, mint természetes anygaot, avgy húst.

Gondoljunk csak az antibiotikumokra.

Azokat az állatokat, melyekből hús "készül", egész életük alatt - ami rövid és siralmas - antibiotikumokkal és oltásokkal tömnek. Gyakorlatilag "kilúgozzák" őket.

A bolti tejben,a húsokban is kimutattak már bizonyos mértékű antibiotikum és egyéb oltásokból származó maradványokat. Ezek pedig NEM az emberi szervezetbe valók...

De a "nemespenésznek" keresztelt meg hasonló szintű marketinggel "prémiumként" eladott és fűszerekkel a génmódosított 4 seggű "duplahús-tehén" - SZÓ SZERINT 4 seggű génmódosított bacon, nézz utána! - rothadt döghúsát jó finomra pácolva, kozmetikázva adják el.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód feltáró botrány húsipar


Megtekintések száma: 151182





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet