Kivetített hologramokkal próbálják elfedni előlünk az egyre közelgő Nibirut?

2017. június 9., péntek




Tényleg közeleg Marduk csillaga? Mi az igazság, és hogy függ össze a HAARP által generált hologramokkal? Egy bizarr elmélet magyarázza...

Az elmúlt hetekben, hónapokban számtalan fórumon, Youtube videóban, és egyes külföldi oldalakon is felmerült egy rendkívül bizarr, nagy port kavaró elmélet.

Ez az elmélet azt állítja egyes dokumentumokra és bizonyítékokra hivatkozva, hogy a HAARP antennarendszer és a chemtrail jelenség nemcsak, hogy összefügg, de valójában egy nagyobb rendszer részét képezik.

Egy olyan rendszer részét, melynek célja és feladata nap mint nap hologramokat kivetíteni az égre.

Eszerint az égbolton nem a valóságot látjuk, hanem egy illúziót, mivel valami hátborzongató dolgot akarnak eltakarni vele, amíg csak lehet. Egyesek szerint azért van erre szükség, mert egy idegenekkel folytatott háború dúlhat a Föld körüli pályán, és a Hold körül.

Mások viszont úgy vélik, hogy egy ennél is nagyobb kataklizmát, és annak elkerülhetetlenségét akarják "elkenni" a kivetített hamis holografikus égbolttal.

a Nibiru hívők szerint ugyanis a világ titkos szervezetei, és a NASA, valamint a Pentagon már több évtizede tud arról, hogy a Nibiru egyszer el fog haladni mellettünk, vagy össze is fog velünk ütközni.

Mivel ez elkerülhetetlen lesz, azt számolták ki a 70-es években, hogy valamikor a kétezres éveket követően már olyan közel lesz a bolygó hozzánk, hogy egyes földi távcsövekkel, amatőr csillagászati eszközökkel is látni lehet.

Ilyen észlelésekről több ízben be is számoltak egyes helyeken világszerte.

A legtöbb ilyen felvételen egy azonosítatlan, sötét, vöröses, hol pedig barnás objektum látható a távolban.

Mivel a Nibiru egy hatalmas égitest, nagy valószínűséggel még igen messze jár, ennek ellenére ma már közel Hold méretben lenne látható az égbolton, ha nem vetítenének folyamatosan egy hamis képet az égre.

A bizarr elmélet hívei szerint a közelgő Nibiru gravitációs hatásait már most érezni lehet, pedig még csak a Naprendszerünk legkülső peremén jár.

Ezeket az észleléseket a NASA mindig azzal próbálja eltusolni, hogy valójában légköri anomáliák, fényvisszaverődés, lencsehatás, vagy más dolgok láthatóak rajtuk. A nagyon nyilvánvaló felvételeket pedig teljesen elhiteltelenítik, hogy az emberek ne higgyék el, hogy valóban közeleg a Nibiru.

Az elmélet hívei szerint ugyanis ezzel globális kataklizma robbanna ki a bolygón.

Óriási pánik alakulna ki, ha megtudná az emberiség, hogy egy gigantikus bolygó tart felénk, és néhány éven belül összeütközhetünk vele, megsemmisítve az emberi kultúrát és a Földet.

A komplett társadalom összeomlana. Nem járnának be az emberek dolgozni, nem fizetnének semmiért. teljesen gátlástalanok és önzőek lennének, mivel mindenki megpróbálná kihasználni azt a keveset, ami még hátravan.

Nem véletlen vannak a hologramok az égen. A NASA és a kormányok gőzerővel azon dolgoznak, hogy tervet hozzanak létére az ütközés elkerülésére, mielőtt nyilvánvalóvá válna minden az emberek számára.

Előbb vagy utóbb az elkövetkező 1-2 évben komoly hatással lesz ránk az egyre közeledő Nibiru gravitációs hatása, és rengeteg földrengés, és extrém mértékű időjárás változás, áradás, valamint cunami fog végigsöpörni a bolygón.

A protokoll szerint először a túlzott Naptevékenységre fogják kenni a dolgot, de idővel erre a független kutatók is rá fognak jönni, és már nem lehet az információt titokban tartani. Végül lehull majd a lepel, és "kikapcsoljak" a hologram égbolt rendszert, leállítják a programot.

Ekkorra fog tudatosulni mindenkiben, hogy az emberiség saját kihalásával néz majd szembe. Az elmélet bár meglehetősen bizarr és kétes, sokan elhiszik, és úgy gondolják, lehet benne némi logika.

Mások merő blődségnek tartják az egészet.

Te mit gondolsz? Tényleg eljöhet a nap, amikor a Nibiruval ütközünk?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés haarp világvége eltitkolt tények globális kataklizma nibiru nassa


Megtekintések száma: 102093





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet