Közelebb a Nibiru: az emberiség elitje már elkezdett "összepakolni" és menekülnek?

2022. április 26., kedd




A kormányzathoz közelálló források szerint megindult a végső protokoll, mely a kataklizmát előzi meg.

Az, amit az ősi sumer civilizáció is megjósolt sokezer évvel ezelőtt, napjainkban, az elkövetkező években, vagy hónapokban bekövetkezhet.

Minden jel erre utal, és az amerikai és egyéb titkosszolgálatok egyes embereinek belső jelentései is azt sugallják, hogy a világhatalmi elit folyamatosan szervezkedik, készül egy nagy eseményre.

Az az esemény minden bizonnyal a Föld pusztulása, legalábbis kataklizmája lesz.

A Nibiru, a hatalmas vörös bolygó ugyanis a Naprendszerünk kilencedik, hiányzó bolygója. Egyes csillagászati elméletek szerint a Mars és a Föld közötti aszteroidamező valójában egy bolygó volt, melyet annak idején porrázúzott a halált hozó "csillag".

A NASA egyes források szerint már évtizedek óta tud arról, hogy létezik a Nibiru, és folyamatosan közeledik a Föld felé. Egy több ezer éves ciklust jár be, ennyi idő kell neki, míg egy nagyon távoli pályán kerüli meg a Napot, a naprendszer külső peremvidékén.

Ezért van az, hogy bár érzékeli ma a tudomány, hogy egy égitest hat egyes objektumokra a Kuiper-övezetben, de nem találták még meg.

Világszerte egyre több jelentés érkezik arról, hogy hatalmas, üres birtokokat vesznek gazdag amerikai családok és a kormányzathoz közelálló emberek és vezetők.

Ez pedig azt vetíti előre, hogy zajlik a felkészülés arra, ha majd egyszer megérkezik a Nibiru.

A próféciák szerint ugyanis Marduk csillaga össze fog ütközni a Földünkkel, vagy legalábbis olyan közel halad el mellettünk, hogy ismét egy tömeges kihalási eseményt fog beindítani a Föld felszínén, hogyan azt bizonyítottan korábban 5 alkalommal tette.

Az események még a mi életünkben be fognak következni. Nme véletlen, hogy a korábban üresen álló, kevés aktivitást mutató nagy katonai bázisok, és földalatti óvóhelyek körül megnőtt a mozgolódás.

"Az elit már ismeri azt a vészhelyzeti protokollt, amit akkor kell majd alkalmazni, ha a Nibiru közvetlenül a Föld közelébe ér. Ha az elit elfoglalta a biztonságos óvóhelyeket és bunkereket, csak ezután fogják értesíteni a lakosságot" - állítja egy Grayland nevű férfi, aki korábban a CIA-nál szolgált.

Szerinte néhány évre vagy hónapra vagyunk attól, amit elkerülhetetlen.

OSZD MEG másokkal is!

nasa összeesküvés cia világvége nibiru kataklizma sumerok


Megtekintések száma: 204383





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet