Krumpliból sajt? Lehetséges!

2016. október 13., csütörtök




Hihetetlen! Egy új módszer kifejlesztésével képesek lehetünk a jövőben krumpliból sajtot előállítani. Egy férfi elő is rukkolt egy működőképes technológiával!

Azt gondolnánk, hogy krumpliból sajtot csinálni lehetetlen, és aki ezt állítja, azt azonnal kiröhögnénk. Pedig a tudomány fejlődése mára már ezt az abszurd átalakulást is lehetővé tette.

Méghozzá nem is akárhogy. Komoly jövő áll a dolog előtt, ugyanis egy superfoodot lehet kifejleszteni belőle, ami olcsó, gyorsan előállítható, és még tápláló is!

Kezdjük ott, hogy még ma sem találtak fel mindent. Aki elég ötletes, és képes a dobozon kívül gondolkodni, az még ma is talál olyan kihívást, melyet még nem valósított meg senki.

Így volt ezzel az a feltaláló, aki rájött, hogyan lehet krumpliból sajtot előállítani. Persze valójában nem igazi sajtról beszélünk, de nagyon hasonlít hozzá.

Andrew Dyhin rájött arra, hogy a nem kívánt, felhasználatlanul maradt krumplit hogyan lehet úgy felhasználni, újrahasznosítani, hogy abból az emberiség képes legyen profitálni.

Elmondása és a tapasztalatok szerit ugyanúgy olvad, mint a sajt, és a kinézete is olyan, mint a sajt, ráadásul finom és tápláló.

Ha ezt a zseniális technológiát tovább fejleszti, igazi superfood állhat elő, ami olcsón fenntartható, illetve előállítható, és tápláló.

Éppen ilyen technológiára és tételekre lenne szükség azokban az országokban, ahol már globális méreteket öltött az éhezés.

Andrew egyelőre még sokat titkolózik az általa feltalált technológiával kapcsolatban, de elmondása szerint az így előállított „sajt” kevesebb kalóriát tartalmaz, mint az eredeti sajtok, de az íze ugyanolyan finom.

A feltaláló most a technika tökéletesítésén dolgozik, és azon, hogy más ételekből is elő tudjon állítani újabb és újabb superfoodot, amivel elejét lehetne venni a világban tomboló harmadik világbéli éhezésre.

A jövőben ilyen nagyszerű találmányokkal harcolhatunk majd a mezőgazdasági katasztrófák és a globális felmelegedés okozta termény hanyatlás ellen.

tudomány technológia technika hihetetlen fenntartható fejlődés zöldenergia


Megtekintések száma: 109324





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet