Különleges gombafaj képes lehet elpusztítani a rákos sejteket

2022. december 21., szerda




Könnyen lehet, hogy végig a természetben rejlett az ellenszerre a rettegett betegségnek, ráadásul a rákellenes hatóanyagot egy gombafaj tartalmazza.

A University of Minnesota és Bastyr Egyetemen végzett tanulmány során I-III. stádiumú emlőrákos nőknek adták a Lepketapló gombát, akik már befejezték a kemo- ill- sugárterápiát.

Az eredmények azt mutatták, hogy azoknál az emlőrákos nőknél, akik napi szinten fogyasztották a Lepketapló gombát tabletta formájában, erősödött immunrendszerük.

Fontos hangsúlyozni, hogy nincs káros mellékhatása, ellenben a kemoterápiával és a sugarazással.

Dr. Standish kijelentette, hogy:

"A gyógyszerek nagyon erősek és a végén sokszor halálosak is, mert a természetben nem így működnek a dolgok."

Az FDA jóváhagyott egy másik klinikai vizsgálatot is, ahol prosztatarákos betegeken fogják vizsgálni a Lepketapló gomba hatékonyságát.

Ennek a vizsgálatnak az eredményei az elkövetkező években várhatók.

Három másik gombafaj, a Maitake, a Reishi és az Agaricus blazei is ismert immunrendszert támogató és rákellenes hatásairól.

A gombákról amúgy is egyre több tanulmány hozza ki azt, hogy képesek megelőzni a rákot, de a már kialakult rákos sejtekkel is bizonyos mértékben el tudnak bánni.

Véletlen lenen, hogy az ősi gombákat is ismerő orvosi eljárásokat alkalmazó kínai népeknél szinte ismeretlen volt mindig is a rák?

Aligha...

A kutatások azt is kimutatták, hogy az Agaricus blazei nevű gombafajta szintén daganatellenes és vírusellenes aktivitást is mutat, valamint mérsékli a vér cukor-és koleszterinszintjét.

Forrás: Titokterminál.com


OSZD MEG másokkal is!

egészség rák életmód


Megtekintések száma: 75893





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet