Különleges katonai felvétel szivárgott ki, melyen két ufó látható

2016. október 27., csütörtök




Bizarr felvétel került nyilvánosságra, melyen egy hirtelen kettéváló azonosítatlan tárgy lebeg az óceán felett. Az illetékesek tagadnak, a kormány nem beszél.

Sokan hisznek abban, hogy az amerikai kormány, és más nemzetek kormányai tisztában vannak z idegenek létezésével, és sokkal többet tudnak róluk, mint mi valaha is fogunk.

Mégis, minden erejükkel megpróbálják ezeket az információkat visszatartani. A lehetséges okok sokfélék lehetnek.

Egyesek szerint nem készült még fel rá az emberiség, mások szerint egy csillagközi paktum részeként nem fedhetik fel az idegenek létezésének tényét, de akadnak olyan feltevések is, miszerint katonai előnyük származik a szupertitkos árnykormányoknak az ufó buliból.

Most egy újabb felvétel szivárgott ki katonai berkekből, melyen egy azonosítatlan repülő tárgy látható. A tárgy lassan lebeg az óceán felett, majd fizikát is meghazudtoló manőverek kíséretében váratlanul egy adott ponton ketté is válik.

A felvételt még 2013. április 25-én rögzítették Aguadilliában, Puerto Ricóban. A Védelmi Minisztérium nem beszél az eseményekről, sem a most kiszivárogtatott felvételről, holott egyértelmű, hogy nem valamiféle kémrepülőgép látható a videón.

A felvétel végén ez a fémes valami egy gyors manőverrel belezuhan az óceánba, majd örökre eltűnik a hullámok között. Ilyen ember által készített repülőt jelenleg nem ismerünk, így gyakorlatilag csak az idegen űrhajó teóriája jöhet szóba.

A hozzávetőleges információk szerint az Amerikai Határvédelmi rendszer észlelte először a gyorsan röpködő valamit.

Ennél többet nem mondanak, mindenki mélyen hallgat az esetről.

Azok, akik nem hisznek az idegenekben, és a földhözragadtabb magyarázatok hívei, azt mondják, hogy egy újfajta, eddig még nem tesztelt drón típus látható a videón, mely képes kettéválni, és ha kell, a víz alatt is üzemképes marad.

A felvételt elemzők szerint a szerkezet 40 és 120 km/h sebességgel közlekedett, mielőtt végleg nyoma veszett az óceánon.

Különös az is, hogy nem voltak rajta navigációs fények sem, és azt sem érti senki, hogyan tudott ez a valami 90 kilométeres sebességgel hasítani a vízfelszín alatt is.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 17615





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet