Különleges zöldfény jelenség Mexikó felett - idegen űrhajók fényei?

2017. április 8., szombat




A Mexikó - felett - és Amerika egyes vidékeiről is - észlelt fények eredete még most is ismeretlen, ami rengeteg találgatásra ad okot.

Az egész ügy rejtélye nem megoldott, pedig egy évvel ezelőtt történt, amikoris Mexikó egén szokatlan, zöldes fények jelentek meg. Senki sem tudta mire vélni a jelenséget, és a sarki fényeket egyből kizárták, hiszen ennyire "lent" még sohasem érzékelték.

Egyetlen ízben kúszott le a sarki fény - akkor sem ennyire az egyenlítő fele - amikor a hírhedt Carrington-esemény (egy hatalmas napkitörés) bekövetkezett, és különféle anomáliákat okozott a Föld légkörében, és az emberiség elektromos hálózataiban.

Egy mexikói újságírónak tűntek fel először a zöldes fények Mexikóváros egén. Ne tudta mire vélni a dolgot ezért rengeteg fényképet készített, hátha valaki utólag rájön, mik lehettek.

Valamiféle optikai csalódásnak gondolta az egészet, de akkor még nem sejtette, hogy ugyanezt az USA területéről is sokan látták...

A jelenség este tíz körül ütötte fel a fejét, és annyira ragyogó volt, hogy a belváros erős fényei ellenére is jól látszott. Az újságíró számára egyértelműen olyan volt ez az egész, mintha egy idegen eredetű objektum fényei szűrődtek volna át a felhős égbolton, és annak párarétegein.

Az sem lehetett véletlen, hogy Amerikában is hasonlót észleltek a távolban.

Ugyanannak a jelenségnek lehettek volna tanúi? És mire fel a zöld fények? Ezek ugyanis nem katonai gépre vallanak, és még csak nem is egyszerű gépek lehettek.

Gyorsan haladtak, mely azt feltételezte, hogy talán nem is emberkéz által épített objektumok.

Néhány esetben gyorsan mozognak, mint a villám, néha hirtelen megtorpannak és irányt változtatnak. Máskor pedig egy helyben lebegnek, majd lassan elhalványulnak, mintha távolodnának.

Akadnak olyan elméletek a szkeptikusok részéről, hogy az egész annak tudható be, hogy valaki - ha nem is szándékosan de - lézerrel világította be az eget, így okozva tömegesen észlelhető anomáliát.

Bármik is voltak ezek a rejtélyes fények, ma sem tudni, mik lehettek, és hogy milyen járműből szűrődtek ki.

OSZD MEG másokkal is!

megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 10791





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet